TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#21
Дома ме служат боље од кафич. Не сум будала да им плаќам, па уште и со фамилијата да седам. Пффф, од кога се неаме видено, еееј. И онака г'зот ми се научи само у фотељица да седи, измислена за мојата кичма.
Морген дечки ❤️ https://t.co/ykBjj7J8JM
0ReTweets4Favorites·Details
#22
Не очајувам. Не сум разочарана. Можда денес и формално ќе ги облечат. Можда и ќе мијат раце поредовно. Можда се доволно и платени келнерите да внимаваат. Можда луѓе се попаметни од нив. Можда и ќе биде сѐ океј.
0ReTweets4Favorites·Details
#23
Ама исклучок не видов. Не тврдам дека нема, не бев сеприсутна. Ама не успеав да сведочам.
0ReTweets4Favorites·Details
#24
@raspustenica197 Е ова чекаф ❤️❤️❤️ доброто утро от тебе, и можам пот туш сега ...
0ReTweets3Favorites·Details
#25
Кога се вознесуваше од Маслинската Гора, Христе, силите (небесни), гледајќи Те, еден на друг си велеа: Кој е Овој? А еден силен глас од небото им велеше: Овој е Силниот во војните, Овој е навистина Царот на славата. 1/2 https://t.co/ei0N5Y0lB3
1ReTweets0Favorites·Details
#26
Светот се врти ние стоиме во место
оковите ни се тешки не ни е лесно.
Па, викај силно колку те држи гласот
јас можам, умеам тоа ти е спасот.
https://t.co/knvgizKXbw
1ReTweets3Favorites·Details
#27
@AnaColovic_ Не е кафана само гнетење
0ReTweets2Favorites·Details
#28
Вознесение Христово!
Спасовден!
Четириесет дена по Воскресението, Спасителот го остварува она што го вети од почетокот. Се врати при Својот Отец за да Го испрати при учениците Духот на Вистината. Оттогаш Христос седи од десната страна на Отецот.
За многу години!
0ReTweets2Favorites·Details
#29
деценија помина
ни со ракија не поминуваш

кратка хорор приказна
0ReTweets2Favorites·Details
#30
@JasnaMishevska @JovankaBroz10 Се кладам у благо дека ќе мавнеш уште едно Power nap-че :)

пс: Трчај :P
0ReTweets2Favorites·Details