TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#41
Ферус - Дада Сали, ајде сваќе !!1 https://t.co/cR7z6kPwMl
5ReTweets6Favorites·Details
#42
Тешко е да пуштиш нешто што не ти се пушта.
Пример полната кутија сладолед на полноќ.😒
2ReTweets14Favorites·Details
#43
Кога ќе ја промашиш љубовта...
Си промашил многу повеќе...од тоа што до тогаш, во животот си погодил.
4ReTweets8Favorites·Details
#44
Секој избор значи да изгубиш некого...
3ReTweets11Favorites·Details
#45
Екстаза на смртта:
или крајот на Европа

#Колумна на Ефтим Клетников (посветена на Самуел Жбогар, висок претставник на ЕУ за Македонија)

#ВидиВиди
@Samuel_Zbogar Samuel Zbogar #PersonaNonGrata #Macedonia #NOToEU #Slovenia

https://t.co/WUaanJzto5 https://t.co/9iruhOD3wp
5ReTweets4Favorites·Details
#46
Печена пиперка запржена во малце масло, домат ситно насецкан, сето тоа добро испржено. Лук, магдоносче. Добро оди со сирење.
Љубов.
3ReTweets9Favorites·Details
#47
Не му верувај на оној кој зборува добро за себе а лошо за друг.

Стара народна.
3ReTweets9Favorites·Details
#48
Не знам дали се' се случува со причина , ама случи ми се.
4ReTweets6Favorites·Details
#49
Нови знаци за влез во ЕУ https://t.co/uZ58bV2AXX
3ReTweets9Favorites·Details
#50
Нема камен што личи на лице.
Има лица што личат на камен.
3ReTweets9Favorites·Details