TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#51
@chocoracin @OdGjuroMaliot Не се смени режимот, се воведе- ТИРАНИЈА!
Не се смени Името, се - ИЗБРИША народот!
Не се зајакна Државата МК, се воведе - АПАРТХЕИД!
Не се доближи до ЕУ, се претвори во - ДЕПОНИЈА!
0ReTweets1Favorites·Details
#52
Да, тоа беше одлична идеа да се разбудам у 5:37 кога треба да станам и 6 и неам спиено поише од 4 саати...
0ReTweets1Favorites·Details
#53
Адорабл ред панда https://t.co/FALwSIgMuM
0ReTweets1Favorites·Details
#55
Се видов на огледало и се уплашив ја сам...
0ReTweets1Favorites·Details
#56
@pluviofil666 Од вчера нема полициски час.
https://t.co/K9wCFgFC6J
0ReTweets1Favorites·Details
#57
@DeaconSober I don’t do that stuff Fr. Dn. that’s what the YouTube theologians do
0ReTweets1Favorites·Details
#58
@raspustenica197 Не е више Теиз ? Сега е само ебач ?
0ReTweets1Favorites·Details
#59
@dartvejder @DaZivimSan 😂😂😂😂😂
0ReTweets1Favorites·Details
#60
Никад не сфатив зошто баш чистењето и обновата на женското тело се врши преку крвопролевање, болки и промени во расположение, енергија и апетит...ама нејсе, жена може сè да истрпи, ама не мора да ќути. 😉
0ReTweets1Favorites·Details