TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#61
Да не ми биде ладно само со едно ќебе?
1ReTweets12Favorites·Details
#62
- Ми личиш на убиец од роман на Агата Кристи!
- А ти Поаро да не си?!
2ReTweets9Favorites·Details
#63
Сам себе свој непријател...
1ReTweets12Favorites·Details
#64
Pomesala sam emocije i alkohol, laku noc, dok jos nista nisam priznala√
1ReTweets12Favorites·Details
#65
Влез во подземна гаража. Рампа. Стискаш копче. Излага ливче. Рампата се крева. Батето вика “СТОЈ, да го запишам времето на влез”. Го зема зеленото моливче и запишува на ливчето. https://t.co/8LNvJjT4vK
3ReTweets6Favorites·Details
#66
1 2 3 глувчето се скри
кој го најде ете баш тој си ти https://t.co/KIEWHaVK3t
3ReTweets6Favorites·Details
#67
Денов денес:
1. плех/блех, автопат/тунел
2. Фудбал, Салах, фудбал, Салах
3. Толку
3ReTweets5Favorites·Details
#68
А да ги преместиме Струшки Вечери на Поезијата во тунелот ??
#предлог до @VladaMK
3ReTweets5Favorites·Details
#69
мојот психијатар е подобар од твојот
0ReTweets14Favorites·Details
#70
Дел по дел.
И кога се руши.
И кога се составува.
2ReTweets8Favorites·Details