TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#71
Како фиромјанин се нервира за името? https://t.co/JVIK8KJ6yl
1ReTweets9Favorites·Details
#72
Будалиот и Побудалиот! https://t.co/rzwd3M4qiY
1ReTweets9Favorites·Details
#73
Партијата која не ги призна резултатите од локалните избори поради фалсификат. .....Сега ќе оди на Референдум?
Класичен идиотизам! https://t.co/0WhHxAzsDN
4ReTweets0Favorites·Details
#74
сороспии обединете се. https://t.co/45HtnRmw7L
1ReTweets9Favorites·Details
#75
Смачено ми е од решавање туѓи проблеми..
0ReTweets12Favorites·Details
#76
Јас мислам дека е на хроно и сакаше да каже дека се чувствува лесно како пеперутка 🤗 https://t.co/C1EgJK6uHA
2ReTweets5Favorites·Details
#77
@VMRO_DPMNE Добро јасно и гласно,но што ќе превземете вие ?
2ReTweets5Favorites·Details
#78
Ајде Мицко, Учини бар један погрешан корак, да лакше одем од теби 🎵 🎶 https://t.co/UO6OZ6DXJR
2ReTweets5Favorites·Details
#79
Дали ако вечер пред собрание извикам: "УА ОЛИВЕР, КОПИТО НЕСПОСОБНО, ЛАЖГО НЕДОДЕЛКАН!!!", ќе се смета како провокација за полицијата? #прашањакоимемачат
2ReTweets5Favorites·Details
#80
Де станете со дечко ти од кревет..
Нерва ме фаќа шо ве читам..😂
1ReTweets8Favorites·Details