TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
Од 10 до 10, колку ќутек ќе има овде😂😂 https://t.co/Px8dOlmCX9
19ReTweets126Favorites·Details
Овај Борко па како некоја тетка, само рекла-казала од некој шо зборал низ град. https://t.co/XsEOuZYpjI
10ReTweets39Favorites·Details
Сакам од оние луѓе што имаат карактер во она своето.
Луѓе кои имаат образ...
И имаат збор
Сакам искрени и доблесни.
Ретки се
Затоа ми се посебни.
19ReTweets72Favorites·Details
Денес во разговор се потсетив на легендарниот интернационален мајстор Ристо Ничевски. Почина исклучително шаховски во Ереван, 1996 година коментирајќи ја Шаховската Олимпијада.
Во прилог е линк од неговата партија против Боби Фишер во Скопје, 1967.
https://t.co/WRhfzaxtk0 https://t.co/UqMfVF5Zmz
12ReTweets53Favorites·Details
осамна ден , небото е чисто
мене ми се смееш , отвараш очи
твојата насмевк како сонце сјае
и јас веќе не се сеќавам на ноќта ...
6ReTweets12Favorites·Details
Прекрасно утро за да ни купите едно кафе и да ни пратите малку љубов

https://t.co/vKqVNtuHZ5
6ReTweets14Favorites·Details
Пред неколку дена побарав одговор од @SlavicaGrkovska @VladaMK @InFondMK @kostapetrov што работи, колку е платен и со какви компетенции Гунтер Фелингер е дел од Фондот за Иновации? Одговор до моментов нема. ЗЗемаа(т) плата од нас, должат одговор.
Од Јован Деспотовски не можам да… https://t.co/m28foYqU1I https://t.co/yzSFabHhEa
12ReTweets26Favorites·Details
Младо момче живее со својот татко, мајка му починала пред 5 месеци, боледува од канцер, пред да се разболи и самиот организирал и учествувал во донирање на оние на кои им е најпотребно а сега се нашол во иста ситуација.

Семејство број 3: https://t.co/4ZUsQmH75u

@Ljubeznost
5ReTweets3Favorites·Details
Ако некој е заинтересиран за себе или некој свој кој сака да работи во државна администрација во повеќе области како ИТ, финансии, статистика и многу други области, сега е време за аплицирање во Graduate Programs…
Ако завршиле факултет помеѓу 31 декември 2018 и 31 декември 2023
3ReTweets2Favorites·Details
Само да прашам нешто https://t.co/SDTcbCosjt
5ReTweets41Favorites·Details