TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Спинови ли се спинови
Платенички маки големи!

Одбивал да се легитимира, а легитимацијата му е на врат!

Бедни сте! https://t.co/8VDuigQYBg
32ReTweets41Favorites·Details
#2
@ZdravstvoMK секој ден ќе ве поздравувам. https://t.co/jZ2fbRdgTE
8ReTweets10Favorites·Details
#3
One of the key points at #PARLEU2018BG COSAC session on the WB: The start of accession talks is neither immediate admission nor a guaranteed membership in the EU. It is a reform tool, a coaching exercise, the best we have. We simply ask for a reform competition in the our region! https://t.co/yXQeOTnHjz
10ReTweets13Favorites·Details
#4
Да не сака некој кутре?Се подарува поради немање услови за чување..Прочистена,вакцинирана,прекрасна!Се вика Луси.. 😊 https://t.co/sf2F2WLH1W
8ReTweets8Favorites·Details
#5
Се надевав дека нема никогаш да се соочам ама му отстранив малиген карцином на татко ми, негова среќа што има син доктор во странство јер македонското здравство нема ни можност ни капацитет туку препушта секој сам на себе, најтешко е за еден лекар да лекува членови од фамилијaта https://t.co/Gg6DFjfeih
14ReTweets42Favorites·Details
#6
Мене ми се вемеро толку покварени у срж што поише ми има логика дека сами се имаат прскано со солзавец за да плачат по интернет, него дека биле "жртви" на полицијата. Впрочем, Бајрам JR го изеде ќутекот од своите, па демек сдс го тепале. Затоа, vmro nevermore.
11ReTweets34Favorites·Details
#7
Искочиш со девојки на кафе и планираш да седиш два саати, на крај завршуваш со процедурална визита на сите молови и окапуваш три и пол саати...
9ReTweets20Favorites·Details
#8
Одговорни сме само за своите зборови...
А за она што не сакаме да го видиме и чуеме?!
Е, за тоа...ги затвараме очите...
...и ставаме раце на ушите...
Едноставно е.
Одлуките сами ги носиме. https://t.co/d4nWiSMJXj
5ReTweets30Favorites·Details
#9
Во 1985год, мајка ми рачно ја направила сликава со замисла да направат ваква куќа со татко ми.По смртта на мајка ми во 1997 год,татко ми ја започна куќава.
По повод 60тиот роденден вчера,ни ја раскажа приказнава.
И ете стариот мој го мислевме архитект,тој од љубов да ти градел.💖 https://t.co/E7IylIF8wI
10ReTweets44Favorites·Details
#10
Чепкав по компјутер и ко вака видео.
Фак, одма ја препознав, љубов моја непрежаЉена.
Ех, тоа беа времиња кога @VidanaDeSign беше Психотичен Платеник, најточниот опис кој го даде @Sekerinska за Виданчево срцуленцево и за сите Мочки и Мочковци од #ШаренаРеволуција. https://t.co/BowfuCxj0x
12ReTweets14Favorites·Details