TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Дечки, нова тура книги за подарување.
РТ е пожелно 😊 https://t.co/P8QbwpMLRZ
76ReTweets43Favorites·Details
ние бевме трезни и кога го мењавте името и кога ги редефиниравте учебниците и историјата и кога се откажавте од гоце делчев и кога го потчинивте македонскиот народ пред секое барање на инвазивните соседи али тогаш трезноста ја дефиниравте како фашизам https://t.co/a3E17OShPz
69ReTweets183Favorites·Details
⚠️Внимание- внимание⚠️

📌Соломон Паси, поранешен министер за надворешни работи на Бугарија ја открива старо-новата стратегија на Бугарија за бугаризација на Македонците во Македонија преку образованието, идентична на пропагандата од 19 век

👇👇👇👇 https://t.co/2M9uYU7kea
59ReTweets102Favorites·Details
Како бе Весна Бејби екологист ко фрла коли во река?
45ReTweets284Favorites·Details
Забрдени, леринско...
Некако многу народ вчера... 🤩 https://t.co/EueOuYWLTZ
53ReTweets240Favorites·Details
Дечки уште една тура книги за подарување 😊
РТ ве молам 😁 https://t.co/LlRa96nDmw
36ReTweets35Favorites·Details
PLEASE #RT AND SPAM THE BRITISH AMBASSADOR IN #MACEDONIA @RGallowayUK.
This shouldn't pass unnoticed, those 3 disgusting, primitive #NATO soldiers with colonial/invader occupator mentality should be identified and expelled from 🇲🇰.
THIS IS WHAT @NATO @NATO_KFOR stands for, first https://t.co/jblkQqZqXZ
56ReTweets82Favorites·Details
Ни требаат повеќе луѓе како Симон Трпчевски ♥️
27ReTweets175Favorites·Details
Дали сте за да ве тепаат војници на НАТО со прифаќање на Договорот помеѓу Република Македонија и Република Грција?
33ReTweets118Favorites·Details
Ерата на локални шерифи заврши: https://t.co/7yDQFzLk3C
36ReTweets78Favorites·Details