TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Sanctions Team from Washington here to take a more aggressive look at past and current corrupt actors, and to consider all possible responses. North Macedonia’s justice sector needs more investigations, prosecutions to show that no one is above the law.
170ReTweets472Favorites·Details
Не можам да се изначудам колкав му пораснал на брат ми (17годишен).Случајно му го видов кога се бањаше. Не му е како што му беше кога беше помалечок.
43ReTweets37Favorites·Details
Нема недостижна цел...Вие само треба да го најдете вистинскиот пат...
25ReTweets47Favorites·Details
Pleasure to join the Cyber resilience for Freedom & Security event to talk about Cyber security as a key priority. UK continues to support building cyber resilience with our overseas partners. We must defend our societies from those who wish to do us harm. https://t.co/9btXs7je6f
15ReTweets16Favorites·Details
Ми вртат од градинка детето се жалело го болело грло и стомак, не сакало да јаде. После едно патешествие со трчање по градот пешки, со такси, пешки, имам само едно да кажам:
Пичка ви матер политичка на Вмро, сдсМ, Данела, Ленин, Путин, Сталин и остала багра профитерска.
22ReTweets193Favorites·Details
Вреди за 46 квадрати https://t.co/hYkc468wuA
17ReTweets108Favorites·Details
Една нишка за до каде е Рент а бајк Скопје во лавиринтите и неправдите на еден пропаднат град.

Значи денес пратив меил до Народен Правобранител откако не добив никаков одговор ни после 30 дена од страна на Секретарот на Град Скопје.

Локацијата беше изгласана од страна на
11ReTweets24Favorites·Details
Ве молам не си ги носете децата недооздравени в градинка. Ве преколнувам! По 3 недели здрав, 1 ден в градинка се враќа на старо. Може вашите и мрсулави можат да одат в градинка, ние треба да чекаме дали ќе завршиме на болница или не.
Ич неудобно утро, ама ич.
20ReTweets193Favorites·Details
Земам листови од принтерот, ко глеам сум положил правосуден🥳
15ReTweets92Favorites·Details