TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
„Оној што е пријател на сите, не е ничиј пријател“.
Шопенхауер
8ReTweets35Favorites·Details
ТЕЦ Неготино не произведува затоа што е расипан генераторот,а не затоа што е предвиден ремонт. Блокот 3 во Битола не работи затоа што трансформаторот не е во Македонија, а требаше да дојде на 1ви Ноември. Неспособност се манифестира секој ден и затоа плаќаме многу поскапа струја. https://t.co/sdxCDdiP2a
21ReTweets52Favorites·Details
Се здробив... 😂😂😂 https://t.co/an2uaYFt7P
5ReTweets37Favorites·Details
Издржи ова, издржи она, 30 секунди пауза и пак, издржи ова, издржи она... И така.
3ReTweets33Favorites·Details
Замислете на еден ден банките да се решат да блокираат со работа?
Нема уплати исплати, банкомати, посови ништо.
Па после болници. Па градинки...
Кој како му текне се изживува врз народот.
3ReTweets32Favorites·Details
Се замолува Данела Арсовска утре да го земе син ми од градинка зашо ја до 18ч нема да стигнам ради штрајковите, фмп.
5ReTweets28Favorites·Details
Животот е тоблероне на подарок ама со суво грозје.
3ReTweets17Favorites·Details
ТАЧЕЛА !!! https://t.co/EGedGUfxF0
10ReTweets18Favorites·Details