TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Земам листови од принтерот, ко глеам сум положил правосуден🥳
15ReTweets93Favorites·Details
"Тим од Вашингтон ќе врши уцени за нови уставни промени"

Here, I fixed it https://t.co/uENDXg0Fx6
29ReTweets83Favorites·Details
Добра вест!https://t.co/NYRsW39Rf0
14ReTweets63Favorites·Details
данелче, ќе уденеш елка на плоштад или ќе остане мала тајна за гледачите?
9ReTweets51Favorites·Details
Во чест на Гоце Арнаудов, кралот на македонската народна песна, кој почина на денешен ден во 2011 година! 💔

Никогаш нема да го заборавиме! https://t.co/G8NOTAWnZL
20ReTweets169Favorites·Details
Имаше 2 концепти: брт (образложен и реален, со обезбедено финансирање) или бесплатен јавен превоз со 250 нови автобуси (необјаснето како и на кој начин ќе се изведе). Резултатот е овој, стварно не знам што сте разочарани сега? Пуштете си пак торте, бени и камиказа фестивали.
20ReTweets57Favorites·Details
ДПМНЕ: Ристо Бекатон Пенов.....

Еве подолу како изгледаше плоштадот на Ристо „бекатон“, а како изгледа сега, направено од криминалното здружение ДПМНЕ.
Ќе збореле они кој е „бекатон“. Стиропор партија. Ристо беше дваесет пати подобар градоналалник од сите ваши заедно. https://t.co/RBlFKVg4g8
10ReTweets55Favorites·Details
ТИМ ОД ВАШИНГТОН ПРИСТИГНА ПОАГРЕСИВНО ДА ИСТРАЖУВА КОРУПЦИЈА И КАЈ СЕГАШНИ ФУНКЦИОНЕРИ https://t.co/tgkDEcddqJ
9ReTweets16Favorites·Details
Замислете ДПМНЕ да го блокираше собранието онака како што нивниов Ленин го блокира градот. Замислете сопирање на францускиот предлог да им беше подеднакво битно колку и војната со Данела.
28ReTweets94Favorites·Details
Последна реченица имаш во животот, која ќе е?
6ReTweets26Favorites·Details