TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Скопје не е голем град - од крај до крај имате само 3,5-4 саата одење пешки.

Кој нема во главата на избори, има во нозете по избори.
11ReTweets80Favorites·Details
Тоалетна 550 нека друже ќе си купам пробиотик никад нема да серам.
9ReTweets54Favorites·Details
Ни "те сакам", ни "љубов моја".
Само "тука сум" значи низ животот.
Тоа е искрена љубов.
8ReTweets24Favorites·Details
Update: various ultra-nationalist Greek organizations have allegedly filed claims against the Macedonian Language Centre in Greece. There have been calls to protest in the coming weeks in multiple towns in Northern Greece with a notable Macedonian minority which raises concern. https://t.co/t0d3uBPYtP
29ReTweets90Favorites·Details
“И магаре да е, само Шилегов да не е” рекоа скопјани 2021 година. Магарето бидна, Скопје се дави во фекалии.
После овие локални избори, потврдено падна митот дека во Скопје се наоѓа “интелектуалната маса”. 🤡
20ReTweets90Favorites·Details
"Јазикот на вашата земја" беше формулација користена од ЕУ кога ВМРО беше патриотската власт. "Македонски јазик" го нарекуваат ЕУ и цел свет благодарејќи на СДСМ, ама СДСМ биле предавници. Каква трула логика.
17ReTweets72Favorites·Details
Шпанија: Ќе изгубиме од Јапонија, да ја избегнеме Хрватска, со Мароко ќе е лесно како лизгање надоле по ѕидче... 😎 https://t.co/wjROVnT3qe
8ReTweets43Favorites·Details
Не знам работник шо му доцни плататa и се журка во трибека🤔🤔 https://t.co/Sap8fr7GAU
20ReTweets46Favorites·Details
Peak баба, страв им е да ги вадат и знамињата. https://t.co/ihtTuZD0Ay
5ReTweets27Favorites·Details