TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Ne se javuvas - razbiram
Ne pisuvas - razbiram
Ne doagas - razbiram
Me nema - razberi me
Tolku.
7ReTweets19Favorites·Details
Ќе ти ги донесе, ќе ги финансира со пари и оружје, ќе ги вади со автобуси од планина, ќе ти ги инсталира на власт, ќе се слика со нив у знак на поддршка и ќе ти каже дечки имате многу криминал и корупција средете тоа. Па ти се сликаш со лоповите дур викаш фатете ги лоповите! WTF? https://t.co/lVWXl2HVxh
34ReTweets127Favorites·Details
На денешен ден 1942 во Босански Петровец е одржана првата конференција на Антифашистичкиот фронт на жените (т.н. АФЖ) на Југославија на која учествуваа 166 делегатки од цела Југославија и за прв претседател е избрана Kata Pejnović - народен херој на Југославија. https://t.co/qYMKSHQfsF
16ReTweets60Favorites·Details
Ако си за праење деца добро ако не не ми троши времето. 😅
9ReTweets55Favorites·Details
Изјава на неделата:

„ТАА ФОТОГРАФИЈА НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ ВПЕЧАТОК
ДЕКА СУМ ДЕЛ ОД ЛИЦАТА ШТО СЕ ПРИСУТНИ НА ФОТОГРАФИЈАТА“

Абази бар тврдеше дека се сликал од формално-правен аспект, Дамева тврди дека вопшто не е дел од лицата присутни на фотографијата :)

#ЧирибуЧириба #СДСМагија https://t.co/HPS4xeUDsI
16ReTweets43Favorites·Details
Петта година во опозиција “ммм на брат ми му е голем.”

Замисли ги 12 години во опозиција. „Уфф коњ помина доле. Огромен му беше.“ https://t.co/OmjFLbx3mZ
11ReTweets33Favorites·Details
Update: various ultra-nationalist Greek organizations have allegedly filed claims against the Macedonian Language Centre in Greece. There have been calls to protest in the coming weeks in multiple towns in Northern Greece with a notable Macedonian minority which raises concern. https://t.co/t0d3uBPYtP
29ReTweets87Favorites·Details
Ќерка ми има нови чизми и едвај чека да појде на училиште, спремна е пола саат порано. Муабетот ми е ако не ви се оди на работата купете си нови чизми.
6ReTweets92Favorites·Details