TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Ова ли е таа преквалификација на кадри што ја спроведува СДСУЧК?

Доста мудро https://t.co/bjQNgTfpxJ
31ReTweets65Favorites·Details
Ништо нема да ме убеди дека ова е прифатливо: ништо!! https://t.co/JbpwTXKxRy
6ReTweets40Favorites·Details
Only 169 people from #Macedonia registered to vote in the elections in #Bulgaria. However, by the end of the election day, 453 people voted because the Bulgarian election commission allowed them to vote without valid personal documents, just by filling out a statement. According… https://t.co/n7JnqgJLAO https://t.co/PadkPlPSKt
10ReTweets30Favorites·Details
5ReTweets19Favorites·Details
Може некој да ми помогне да најдам пример на потврдена судска пресуда за казна, или нов процес воден против кримосите од ВМРО, ама ОТКАКО завршија локалните избори во 2021, односно откако Зоки царот више не е премиер? https://t.co/iZd6006M3t
4ReTweets15Favorites·Details
Епа ај, добро утро. 😻 https://t.co/TsLQyasTzw
5ReTweets63Favorites·Details
👉БОЈАН СТОЈЕВСКИ е адвокатот што поднесе барање за покачување на платите на функционерите..

Близок на вмровецот Јовица Латиновски звани Топка. Јовица е син на градоначалникот Латиновски од Бутел, беше советник на Ѓорѓе, има донирано 5000 евра за Вмро и има бензиска пумпа https://t.co/RowhLmIN3o
30ReTweets59Favorites·Details
Од кога им направија рација на тие со винили во Куманово одма некако се сменија работите на подобро. Денес не ни заклучив дома ко одев на работа од што осеќам толкава сигурност во земјава.
4ReTweets36Favorites·Details
Насловот сам по себе си бара да бидат почастени со клик и споделување.

Под Водно згради, а наводно куќи https://t.co/bW4CI1ye8J
9ReTweets27Favorites·Details