TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
Не се возбудувајте, ќе го искорумпираме вашингтонскиот тим дур речеш „рушвет“. Ко сите претходни меѓународни.
5ReTweets31Favorites·Details
Кај ќе се брукате за Нова Година?
3ReTweets29Favorites·Details
Samo Ljubof Ljugenca ❤ https://t.co/vWOr7oVVw0
3ReTweets27Favorites·Details
Зашто го засакав Твитерот 😂
#ДоброУтро https://t.co/5dBpSiWxLp
5ReTweets23Favorites·Details
Ако не можам да те почитувам не можам ни да те љубам.
5ReTweets24Favorites·Details
Никој не спомнува за скриениот придонес за чист воздух во Скопје поради тоа што приватњаците не возат.
3ReTweets15Favorites·Details
Американски тим за санкции дојде во Скопје за поагресивно да истражува корупција кај функционери https://t.co/XM4DhqUDe3
6ReTweets15Favorites·Details
Станувајте селани, робови и пичиња. Треба да црнчите за да преживеете. Со наведнати глави и без муда меѓу нозе.
Пошо за поише не ве бидува.
10ReTweets88Favorites·Details