TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
On August 23 1989, about 2 million people from #Latvia, #Estonia, and #Lithuania formed a human chain that united all 3 countries to show the world their desire to escape the #SovietUnion and the communism that brought only suffering and poverty.
This chain stretched for 600 km https://t.co/7lbgbsuDva
3696ReTweets10665Favorites·Details
Ljudiiii 🥹🥹 Kvatro izbacio Nostalgijuu (Snesko, Rum koktel, Coko moko, Kaprii) Umrecuuuu https://t.co/uxhhCVYzuv
250ReTweets5127Favorites·Details
Ukrainian warriors never leave no one hungry 🐈🇺🇦

#UkraineWillWin https://t.co/ZBla1slM4e
266ReTweets2098Favorites·Details
Da li biste nekad posetili Split? https://t.co/effnr2zpMr
36ReTweets2329Favorites·Details
Koliko mu je lepa žena 😍 https://t.co/ZMyPpCLrtz
13ReTweets1919Favorites·Details
🇲🇰🇷🇸🇦🇱 @DKovachevski, @avucic и @ediramaal на прес-конференција: Преку Отворен Балкан, заеднички ги освојуваме светските пазари, нашите визии за просперитетен, стабилен и европски Балкан стануваат реалност.

🔗 https://t.co/tGjdrfDQFX https://t.co/hGzVLLPVEg
321ReTweets632Favorites·Details
Georgian fighter #Dvalishvili defeated #russian Petr Yan in a UFC fight and shouted: "Glory to Ukraine! Glory to Georgia!!"

#Russian orc meanly hit the Georgian before the fight started, but then Dvalishvili piled him in a fair fight.

#GloryToUkraine
#GloryToGeorgia https://t.co/XXwPY0N7Wv
161ReTweets1261Favorites·Details
Осмомартовска #сексисреда 🌹 https://t.co/8YPMm9bAje
23ReTweets1824Favorites·Details
Саемот за вино „Винитали“ во Верона е уште една можност со претседателот на Србија, @avucic и премиерот на Албанија, @ediramaal, да размениме ставови за Отворен Балкан.

Од летово можноста за слободен пристап до пазарот на труд за граѓаните од трите земји станува реалност. https://t.co/pX2oQyIhKR
317ReTweets607Favorites·Details
18ReTweets1181Favorites·Details