TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
👇 ТИПУВАЈ ЗА ВАУЧЕР 👇

ПОГОДИ ГО ТОЧНИОТ РЕЗУЛТАТ на натпреварот Челси - Ливерпул и освој ваучер.

Пример 👉 1:1, 2:1, 0:2, 3:1..
Ваучери (услов минимум 4 натпревари и квота 1,35) добиваат првите 10 типувачи што ќе погодат:

1-2 200 мкд
3-4 150 мкд
5-7 100 мкд
8-10 50 мкд https://t.co/uJoty0t5cV
45Tweets44Users·Details
Од 10 до 10, колку ќутек ќе има овде😂😂 https://t.co/Px8dOlmCX9
43Tweets24Users·Details
Што имате против мултиполарен свет?
52Tweets14Users·Details
Strong, honest, special. 😁 https://t.co/SGK5nNFVpN
56Tweets13Users·Details
Кој дел од телото згаснува, кога човек нема желба за ништо?
28Tweets15Users·Details
Два дена ви врне у Скопје, прегреавте сите.

Замислете како е 25 дена без прекин да врне. Точак да ти е главно превозно средство. Јакната да ти мириса на влага. Два пара чизми да имаш, за да ги ротираш пошто едни ти се мокри цело време.
22Tweets16Users·Details
Антиваксерите уште не кажаа фала што го сведовме вирусот на обичен грип со тоа што се вакцинираше 70% од населението.
Ако паразити, само паразитирајте, јадете лајна на социјални мрежи и молете се по цркви следната пандемија да не ви ја скине празната глава.
32Tweets14Users·Details
Бик е недокажан, Девица е отров, Вага е швалер. Најди си некој Стрелец. 😊 https://t.co/WO17lwYb8P
18Tweets12Users·Details
Добредојде 26че, биди полна со преубави позитивни спомени, сите мили на број и повеќе насмевки од солзи 🥰🎂
17Tweets12Users·Details
Фотографија од работилница за семејство злонамерно извадена од контекст
#деца #ДОМ #мајка #родители #семејство #татко #училиште
https://t.co/mbTaJSs7bX https://t.co/PZmA8QVUTz
16Tweets12Users·Details