TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#11
Сепак некој шетал по ифтари изгледа а? https://t.co/e5nDt811Ov
18Tweets15Users·Details
#12
Пострашно било да се сликаш со борец од учк, отколку да изгласаш амнестија на хашките слуичаи.
Уште долго ќе чмаат во опозиција.
15Tweets13Users·Details
#13
Шо треба Филипче јаден да напрај? Да ги земе за раче еден по еден и да ги мава со чврги? :(((
19Tweets12Users·Details
#14
а дали некој се запраша зошто сдсм која веќе не е македонска партија и има исклучително влијателна јавна личност албанец и муслиман за потпретседател не проба да апелира меѓу таа група на граѓани да внимаваат пред сѐ на нивното здравје за бајрам? или проба ама не успеа?
49Tweets9Users·Details
#15
Не можам да постигнам по социјални мрежи денојве... само дојдов до заклучок дека многу по твитер и фб дојдовте на ниво да ви е страв да си кажиш дека си Македонец, страв ви е бе да стајте македонско знаме на пост... шо народ ќе бевте...тежок левел на болест.Абе толку ја мразите?
17Tweets12Users·Details
#16
Ако веќе пишува NO DM, кој кур продолжуваш да пишуваш?
24Tweets10Users·Details
#17
Поуба чорба не сум јадела у мом животу. https://t.co/jMGqrWbyXV
31Tweets9Users·Details
#18
Никој не праша дали ги отворија библиотеките!?
16Tweets11Users·Details
#19
Ги подобривме условите во 28 јавно-здравствени установи. Здравствената заштита ја подигнавме на повисоко ниво, а здравствените работници имаат значително подобрени услови за работа. Во наредниот период продолжуваме да го зајакнуваме јавното здравство.

📸 https://t.co/6Yrf5Z1Ay3 https://t.co/vgqVMSonYe
16Tweets11Users·Details
#20
Се надевав дека Спајс екс и Спасекс се фотошоп и морав да проверам со свои очи, кога гледам не било само тоа, целото било искасапено. Минута молк за сите новинари и преведувачи (да, јас) и лектори што загинаа по оваа објава. https://t.co/PEXhPpXy3n
19Tweets10Users·Details