TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#21
Отследив еден пошто оправдуваше насилство и сеа глеам ме блокнал. 😆 Смешно ми е пошто глуми фраер по твитеров, а уствари поголема пичка амин.
31Tweets10Users·Details
#22
Мајката умрела за време на пораѓај таткото направил тетоважа на жената и детето секоја вечер ја прегрнува раката мислејки дека тоа е мајка му https://t.co/7ntSzGYp7x
16Tweets12Users·Details
#23
Под итно Владата со уредба со законска сила:
1. Да се одложат изборите до нивниот регуларен датум
2. Се разреши Наќе отсјајот
3. Војската заедно со полиција да вршат 24 часовна контрола
4. Да казнуваат

Ако не, 21 ден, 24 часовен карантин и војската пред врата храна да носи.
15Tweets12Users·Details
#24
Што ќе се нервирам ја за ненормални, купи си тејзер.
Ај пак не носете маски. https://t.co/z8Bov5lnrT
17Tweets11Users·Details
#25
Дебелите прсти.😁😂😂😂 https://t.co/R4ygraVkMI
28Tweets9Users·Details
#26
Не сум видел роднини, баба од 90г која не сум ја гушнал повеќе од три месеци, девојчето исто толку. Дома вршам набавки и обврски. Со еден ден слободен во неделата и турбо работа цела ебена пандемија. И некој ќе си игра кур за проклето гласање, кафе и кафани?
Живи ќе ве запалам!
18Tweets10Users·Details
#27
Не сум си го видела детето два месеца.Заглавено е во друга држава и не знам кога ќе го видам, умираме секој ден од што си недостигаме еден на друг.Од другото бегам превентивно бидејќи е со хронична состојба и морам многу да внимавам.Бегам од најблиските. ПИЧКА ВИ МАЈЧИНА СЕЉАЧКА! https://t.co/YJtct0CTzK
18Tweets10Users·Details
#28
Кај сте вечерва петочки?
25Tweets9Users·Details
#29
ЕКСКЛУЗИВНО
Миленко качен на врвот на Беласица со чекан се обидел да урне грчки авион.
Оваа негова акција следува по претходниот силен патриотски чин кога со истиот чекан храбро и бестрашно се соочил со бугарската мермерна плоча на Кајмакчалан. https://t.co/z3kQzxdKdO
17Tweets10Users·Details
#30
@Kuglica6 Адем Јашари...
12Tweets11Users·Details