TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#61
Mein kampf за Македонија! https://t.co/uRf3cWM8Rn
11Tweets5Users·Details
#62
Денес е тежок празник.
Голем ден за интернетот и техно сцената.
На 8ми Јули во 2000, на улиците на Берлин се роди господинот бог Техно Викинг.

#ВторотоВраќањеНаИсус
#ourLordandSaviourTechnoViking
11Tweets5Users·Details
#63
Живеам за утрото кога Јасна ќе истрча 5 км за помалку од 30 мин.
10Tweets5Users·Details
#64
Ич слики неам од него. Овде у матично, скроз е Холивуд. Татица мој.
24 години ми фалиш 🖤🖤🖤 https://t.co/XPGYATCBg7
10Tweets5Users·Details
#65
на денешно време да се закануваш со војна нели е примитивизам некако
10Tweets5Users·Details
#66
Во случај некој да ви каже дека сте ружни, покажете му ја сликава https://t.co/q4xM9AatjC
10Tweets5Users·Details
#67
Ајдеееееее
Бетмен Велит бил виден како дели вода на демонстрантите во Белград
Ајдеееееееее
6Tweets6Users·Details
#68
педееееееер https://t.co/CQJM2R6bUd
9Tweets5Users·Details
#69
Интересно како имам пробано и цигари и алкохол и не ми се создало потреба а ниту пак осеќам потреба од кафе, а сепак еве ме зависна од социјална мрежа, прво нешто што правам рано наутро го грабнувам телефонот и само скролам и твитам и не сум мирна кога не ми е во раце телефонот
9Tweets5Users·Details
#70
Сериозно има луѓе што јадат компир, ориз и тестенини со ЛЕБ??
9Tweets5Users·Details