TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#71
Никогаш не било помодерно да бидеш Македонски Екстремист и Националист.
Биди ИН ❤❤❤👌💥💥👌
8Tweets6Users·Details
#72
Ич не е провидно дека партија плаќа 🤣 https://t.co/yZuvRMwR5W
8Tweets6Users·Details
#73
Масонски план, сакаат да имаат контрола врз светската популација, прво измислија вирус, а потоа вметнаа страв со тој вирус во светот. Светот беше послушен неколку месеци, се дур не увиде дека ова е се планско сценарио. Ескалира, допрва и ќе ескалира се повеќе... https://t.co/U7dimK5HJm
26Tweets4Users·Details
#74
„Сонував дека ДП.МНЕ со сите други македонски партии се обединиле и повикале на БОЈКОТ...и се разбудив во „Реалноста“ каде заедно со албанските и Стратешките повикуваат на ИЗЛЕЗНОСТ...како последна желба пред дефинитивното САМОубиство!“

*Од мемоарите на еден Екстремен Терорист!
12Tweets5Users·Details
#75
Много тепачи на твитеров. Да организираме спаринг сесии шовикате? Рекреација и здрав дух.
12Tweets5Users·Details
#76
„како бе сите што цртаат секој ден ги бива толку за цртање“
23Tweets4Users·Details
#77
Ова не е Србија, ова е тепање студенти кога дпмне е на власт. https://t.co/NR34gqE2XA
7Tweets6Users·Details
#78
Живеам за утрото кога Јасна ќе истрча 5 км за помалку од 30 мин.
11Tweets5Users·Details
#79
Ко малечка ја прашував мајка ми зошто деца од улица по 3 мес.одеа у село и немам со кого да си играм и зошто и ние немаме село. И освен одмор од по 10-15 дена, другиот период од летниот распуст си ги поминував пред зграда.1/3
11Tweets5Users·Details
#80
Денес е тежок празник.
Голем ден за интернетот и техно сцената.
На 8ми Јули во 2000, на улиците на Берлин се роди господинот бог Техно Викинг.

#ВторотоВраќањеНаИсус
#ourLordandSaviourTechnoViking
11Tweets5Users·Details