TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Morgana Pendragon @_lady_raven_
#reach: 51383   ( 596th )
#followers: 5437   ( 523rd )
#1
Жена и никогаш да не ти прозбори, може да те љуби до последен ѕдив...
Ех, далечини.
24ReTweets90Favorites·Details
#2
Недела... https://t.co/WBK76JRF5M
6ReTweets57Favorites·Details
#3
Стареам... https://t.co/iWgZN8gOj5
0ReTweets70Favorites·Details
#4
И ништо не ми е.
И сѐ ми е.
И ти си ми!
11ReTweets36Favorites·Details
#5
Се живеело секој ден, се умирало само еднаш.
Ха.
Живеам и умирам секој ден.
Се раѓам поради една насмевка, умирам поради едно "Се гледаме утре."
И така секој ден. Ќе му се радуваш на Сонцето, а смртта ќе ја закопуваш во Месечината...
12ReTweets31Favorites·Details
#6
Онаа болка низ тело и душа кога треба да го убедиш срцето да престане да го љуби она на кое му припаѓа...
11ReTweets33Favorites·Details
#7
До зборовите е.
До интонацијата.
До нивното значење.
Тие се тие што прават блискост или одбивност.
9ReTweets30Favorites·Details
#8
Ми мирисаш на љубов.
На онаа што никогаш нема да биде наша.
Ама сепак, мирисаш на љубов.
7ReTweets34Favorites·Details
#9
Убавината не е само во денот, часот, минутата. Таа е во почетоците, чекорите кои храбро ги правиме стремејќи се кон подобро.
Затоа новата година нека ви донесе незаборавни моменти исполнети со радости, среќа, берикет и мнооогу љубов!!! Среќна Нова 2020 Година!!! https://t.co/2Wk6sQxk5Y
7ReTweets32Favorites·Details
#10
Начинот на кој се однесува кон тебе кажува многу за она што чувствува кон тебе...
Без разлика на сите нежности што ти ги кажува.
Зборовите се користат како узди. Те врзуваат и задржуваат таму каде што тој некој сака да бидеш.
Нажалост, делата секогаш кажуваат повеќе од зборовите.
8ReTweets25Favorites·Details
#12
Имам омиени луѓе. Ги прават моментите и местата да се посебни. Им даваат живост. Т'каат сеќавања, плетат насмевки.
Имам и пустини.
Таму жеднеам за тебе...
7ReTweets23Favorites·Details
#13
Те имам премолчено во илјада зборови, те имам раскажано во сите тишини...
8ReTweets18Favorites·Details
#14
Ништо посебно,
Само едно тебе-немање кое ќе ми остане засекогаш...
7ReTweets21Favorites·Details
#15
Секогаш веруваме дека сме свои, повеќе свои отколку било чии.
Но, внатре гори таа желба да припаѓаш некому.
Да припаѓаш на едно Сонце, на Месечината или на ноќтта...
Да бидеш свој, во нечија силна прегратка.
8ReTweets17Favorites·Details
#16
Едни очи.
Боја на сите мои ноќи...
4ReTweets26Favorites·Details
#17
Бидете подобри, пољубезни, подружељубиви. Живејте го животот максимално. Со радост, со среќа и насмевки. Се живее секој ден. Нека вреди.
5ReTweets21Favorites·Details
#18
Можеш ли да се откажеш од она што не е твое, а постои во секое твое срцебиење?
5ReTweets21Favorites·Details
#20
It's your life.

Unfuck it.
5ReTweets17Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Менде (не гибнатио)makdestruction3
2MR GREY ✒shades_of_513
3Fejtoneroom_hotel3
4МонтеКристоtermina217795253
5Евианdotblackend2
6Caledonia1red2yellow3blu2
7*ДрагЧе*mkd_bridge2
8Мајсторотmajstorv1
9Даниелаingeingedani1
10Форевр Јангacika__231