TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ненајаден @act_a__fool
#reach: 95303   ( 101st )
#followers: 6461   ( 395th )
#1
When she is your girlfriend vs. when she is your wife. https://t.co/pvVpSPAs10
70ReTweets290Favorites·Details
#2
Никој:
Апсолутно никој:
Ниту еден жив организам на светот:
Ружни и дебели феминистки: https://t.co/cq93dYR8SB
24ReTweets98Favorites·Details
#3
-Ајде бе млад си си 26 години имаш животот е пред тебе.
Јас: https://t.co/6x8L9wkhHA
19ReTweets95Favorites·Details
#4
Дами, заслужувате повеќе од две минути мисионерска поза. https://t.co/ytG888OHnM
21ReTweets83Favorites·Details
#6
Dating a cat lady https://t.co/VINpRTslmZ
9ReTweets66Favorites·Details
#8
Смрт за машкиот род секојдневно е така добра идеја <3 https://t.co/rRZu7es1sZ
11ReTweets32Favorites·Details
#9
Најголема женска фобија: https://t.co/GytIQcQVvc
9ReTweets36Favorites·Details
#10
Јас кога ќе видам провинцијалци што подолго време се движат низ Скопје: https://t.co/Rpuwk0Y0vN
9ReTweets33Favorites·Details
#11
Замислете некој да се осмелеше да напише смрт за женскиот род. Само замислете.
8ReTweets34Favorites·Details
#12
Кој ѓавол ме натера кинески телефон да земам господе исусе христе
3ReTweets44Favorites·Details
#13
Ми текна дека лани сите 30 "само со тебе си пишувам" ги аднав у група по грешка 😣😔😳
8ReTweets29Favorites·Details
#14
Дали би абортирале ако ве затрудни некој шо ве частил моет во вцто во дискотеката?
7ReTweets30Favorites·Details
#15
"sam sam, dokte ljubi drugi neko" https://t.co/pFvYe88hG1
9ReTweets23Favorites·Details
#17
Уше една дроља се омажи можам да ја отследам
4ReTweets33Favorites·Details
#18
Baram devojka so elektricen trotinet. Rt pls
9ReTweets17Favorites·Details
#19
Јас као татко. https://t.co/Cr1shADr8Q
4ReTweets32Favorites·Details
#20
Доаѓаш бараш стан плаќаш повеќе од пола плата за кирија и треба да жалиш некој шо не се замара и одлучил да е бездомник
6ReTweets26Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Ид Нина 🍀id__nina85
2awesome blossom 🎃horridchildd65
3гуштер.igu_ana3262
4Саретоmrcatorka60
5Дамјанка.damjanka_51
6Ариелproblembyme45
7Шишаркаshisharka_44
8Satanica potestas 😈madams8n66637
9Туфахија 🌠thetufahija37
10Бажоzstaka36