TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Блокираме @blokirame
#reach: 79337   ( 150rd )
#followers: 4557   ( 755th )
Консултативно гласање на #ТвитерНагради - #БелаТвитерНоќ за категорија
#НајСпејс Твитерџија/ка
- @Mr_Jukebox_
- @ComplicatedSofi
- @Shpendi_Kasapot
- @callmemicci
18ReTweets9Favorites·Details
Консултативно гласање на #ТвитерНагради - #БелаТвитерНоќ за категорија
#НајСтартерПак Твитерџија/ка
- @Vajldy
- @NeSumNaKipar
- @MajkaNaZmejovi
- @boxfromoutside
13ReTweets7Favorites·Details
Консултативно гласање на #ТвитерНагради - #БелаТвитерНоќ за категорија
#НајЛетенДиЏеј
- Pindar - @kurka_32
- Mirko Popov - @pmgrecordingsskopje
- @tiesto
- @MartinGarrix
15ReTweets10Favorites·Details
Консултативно гласање на #ТвитерНагради - #БелаТвитерНоќ за категорија
#НајНишка Твитерџија/ка
- @_ne_go_tinka_
- @Magnetolicious
- @bankrotirana
- @Pumpkinowsky
13ReTweets8Favorites·Details
Консултативно гласање на #ТвитерНагради - #БелаТвитерНоќ за категорија
#НајФит Твитерџија/ка
- @crvenkapaMK
- @hambaboy
- @Or_Spit
- @Dusheven_Nemir
11ReTweets9Favorites·Details
Почитувани Блокерки и Блокери, би сакале уште еднаш да напоменеме дека гласањето за #ТвитерНагради - #БелаТвитерНоќ е консултативно со цел да го опипаме пулсот на корисниците. Во крајната одлука за победниците ќе има влијание и управниот одбор.

Блокираме 🔴
16ReTweets27Favorites·Details
Категории за #ТвитерНагради на настанот #БелаТвитерНоќ на #БелаНоќ 2021
1. #НајСпејс Твитерџија/ка
2. #НајФит Твитерџија/ка
3. #НајСтартерПак Твитерџија/ка
4. #НајЛетенДиЏеј
5. #НајНишка Твитерџија/ка
* Напомена: Гласањето ќе бие консултативно.
12ReTweets16Favorites·Details
Најдраги наши, денес ги видовме и првите фотографии од снегот во Крушево, а со тоа би сакале за прв пат оваа година да ве потсетиме дека номинациите за официјалните Најјубилејни до сега - десеттите по ред #ТвитерНагради се започнати во јануари оваа година
https://t.co/VLmvzg4mkz
12ReTweets18Favorites·Details
Драги твитерџии и уште подраги твитерџики, односно сите оние кои сте напишале или ќе напишете твит со хаштагот #ДизајнеркаЗаВодител, како што веќе кажавме, моментално сме во ред со водители и доколку ни се јави потреба за водител ќе ја имаме Дизајнерка во предвид
10ReTweets38Favorites·Details
Најдраги наши, консултативното гласање заврши.
Се гледаме на #БелаТвитерНоќ - #ТвитерНагради на #Беланоќ во сабота, во 20:00 часот.
Локација Рент а бајк Скопје, градски парк во Скопје. https://t.co/mqFRUvKUjI
9ReTweets10Favorites·Details
Почитувани Блокерки и Блокери, на ваше изненадување, а наше огромно задоволство #ТвитерНагради учествуваат на овогодинешната #БелаНоќ 2021 со настанот #ТвитерБелаНоќ на 25 септември 2021 со почеток од 20:00 часот, на локација во парк кај #РентАБајкСкопје.
https://t.co/yPVMlLW85K https://t.co/fgHF3XnZeH
11ReTweets30Favorites·Details
Најдраги Блокери и уште подраги Блокерки, имаме едно консултативно прашање за вас и гласи вака:
- Кој да биде водител/ка на утрешната #ТвитерБелаНоќ - #ТвитерНагради?

* Само сериозни одговори.

Блокираме 🔴
8ReTweets20Favorites·Details
Твитер наградите ќе почнат накај 20 часот, стенд ап, поезија, викање иш на короната, све тоа ќе има и после почнуваме јако. Пијачки има таму да си купите, журката е на отворено но ве молиме да ги почитувате мерките за заштита. Ве чекаме на #журка! #Идемe!!!
6ReTweets10Favorites·Details
Во сабота на 25ти на #БелаНоќ ќе го враќаме прогресив трансот во парк #ГоВраќамеТехнотоВоПарк со Egorythmia! Журката ќе почне веднаш по летните бели #ТвитерНагради каде ќе наградиме неколку категории вон главните што ги праиме еднаш годишно.
5ReTweets7Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Mr. Jukeboxmr_jukebox_1
2complicatedSoficomplicatedsofi1
3Shpendino Mio 🌹shpendi_kasapot1
4𝗯𝗮𝗹𝗲𝗿𝗶𝗻𝗮𝘁𝗮callmemicci1
5Црвенкапаcrvenkapamk1
6Хамба 2.0hambaboy1
7Ин Маут Енд Свалоу1️⃣8️⃣➕or_spit1
8Уно Первертидоdusheven_nemir1
9Леголасvajldy1
10Аркан Jr.🐅nesumnakipar1