TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје @cityofskopje
#reach: 26735   ( 1085th )
#followers: 3404   ( 1135th )
СЕ ОТВОРИ „БОСТАНИЕ“ - ПРВАТА УРБАНА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ https://t.co/LhkM748YDz
16ReTweets70Favorites·Details
Градоначалникот Шилегов денеска оствари средба со градоначалникот на Тирана, @erionveliaj каде разговараа за досегашната успешна соработка и за можностите таа соработка меѓу двата збратимени града да се продлабочи.
@CityOfTirana #Skopje #Скопје #скопје

https://t.co/4HcbTzE249 https://t.co/Q3v2QRHUfX
13ReTweets41Favorites·Details
На 25 септември ќе се одржи 17-та „Бела Ноќ” #БелаНоќ2021 #БЕЛАНОЌ

https://t.co/daRKQXjPt3 https://t.co/Xk9fOrOb2t
1ReTweets1Favorites·Details
Голем број граѓани на велосипеди се вклучија во големото велосипедско дефиле што денеска се возеше по улиците на Скопје, по повод Денот без автомобили - 22 септември и крајот на Европската недела на мобилност 2021 #Skopje #skopje #Скопје #скопје https://t.co/SZStXYJuiC
1ReTweets1Favorites·Details
ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,
-бул. Србија кон к-ца со бул. АСНОМ,
0ReTweets0Favorites·Details
-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска. https://t.co/fU08U5VqZv
0ReTweets0Favorites·Details
ЦУКС известува дека во овој период од денот поголем број возила има долж :
-бул. Борис Трајковски кон населба Драчево,
-бул. Гоце Делчев кон ул. Беласица,,
-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,
-ул. Димитрије Чуповски кон к-ца со ул. Васил Главинов,
0ReTweets0Favorites·Details
-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров,
-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-мост Нова железничка станица во двете насоки,
-бул. Киро Глигоров во двете насоки,
-ул.Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,
-ул. 16та Македонска бригада кон бул. А. Македонски. https://t.co/ijsplCBnxM
0ReTweets0Favorites·Details
ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:
-ул. Димитрије Чуповски кон к-ца со бул. Свети Климент Охридски,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-бул. Србија кон к-ца со бул. АСНОМ,
0ReTweets0Favorites·Details
-бул. Киро Глигоров во двете насоки на движење,
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска. https://t.co/FO1pX9faH4
0ReTweets0Favorites·Details
ЦУКС известува дека во овој период од денот поголем број возила има долж :
-ул. 16та Македонска бригада кон к-ца со бул. А. Македонски,
-ул. Интернационални бригади во двете насоки,
-бул. 8ми Септември кон к-ца со бул. Илинден,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Аеродром,
0ReTweets0Favorites·Details
-бул. Гоце Делчев кон ул. Беласица,
-ул. Димитрије Чуповски кон к-ца со ул. Васил Главинов,
-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров,
-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-мост Нова железничка станица кон ул. Беласица,
-ул. Беласица во двете насоки,
0ReTweets0Favorites·Details
-бул. Киро Глигоров во двете насоки,
-ул.Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска. https://t.co/tR0C1UFQvi
0ReTweets0Favorites·Details
ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:
-бул Гоце Делчев во двете насоки,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-бул. Србија кон к-ца со бул. АСНОМ,
0ReTweets0Favorites·Details
-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,
-ул. Беласица кон к-ца со бул. Гоце Делчев,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска. https://t.co/yajzAOBC6K
0ReTweets0Favorites·Details
-бул. Кузман Јосифовски Питу во двете насоки,
-бул. Гоце Делчев кон ул. Беласица,
-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров,
-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-мост Нова железничка станица кон ул. Никола Карев,
0ReTweets0Favorites·Details
ЦУКС известува дека во овој период од денот поголем број возила има долж :
-бул. 8ми Септември во двете насоки,
-бул. Крсте Петков Мисирков во двете насоки,
-ул. 16та Македонска бригада кон к-ца со бул. А. Македонски,
-ул. Интернационални бригади во двете насоки,
0ReTweets0Favorites·Details
-ул. Беласица кон мост Нова железничка станица,
-бул. Киро Глигоров во двете насоки,
-ул.Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска. https://t.co/35xmfqXvgq
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии