TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Даре @darkoptimum
#reach: 66096   ( 375th )
#followers: 5227   ( 504th )
#1
Имаш ли храброст да го зграпчиш срцево, слободно е....❤️😉 https://t.co/pPTXzgKjR8
45ReTweets112Favorites·Details
#2
Љубовта е вечност. Ако е присутна, ќе продолжи да расте до бескрај....❤️ https://t.co/gURuWPJngY
43ReTweets92Favorites·Details
#3
Прецртајте се негативно, нека започне убаво денот...
#ДоброУтро убави☕️💗☕️😉 https://t.co/K2v1yYvTy4
39ReTweets94Favorites·Details
#4
Среќа е да видиш мали рачиња...❤️🤗😘 https://t.co/OXhuw7fG74
37ReTweets97Favorites·Details
#5
Бидете виножито во нечија бура...😉
#ДоброУтро убави☕️💗☕️ https://t.co/rtLLbTRDgO
32ReTweets104Favorites·Details
#6
Отсуството ја остри љубовта. Присуството ја зацврстува....😉❤️ https://t.co/iTIBhww1kA
32ReTweets86Favorites·Details
#7
Насмевнете се, бидете нечие сонце денеска...😉
#ДоброУтро убави☕️💗☕️ https://t.co/0K3g4yvV1d
35ReTweets76Favorites·Details
#8
Најголема радост е да ја прегрнеш својата најголема слабост...😉
#ДоброУтро убави☕️💗☕️ https://t.co/GPpNXjnt00
32ReTweets84Favorites·Details
#9
#ДоброУтро убави😉☕️💗☕️ https://t.co/SSSEgYtvE6
29ReTweets89Favorites·Details
#10
Најубавите нешта не се плаќаат со пари, туку со срце и душа....❤️ https://t.co/WXC2GUeh6d
29ReTweets87Favorites·Details
#12
Постои поубаво чувство од кафето наутро...😘
#ДоброУтро убави☕️💗☕️😉 https://t.co/vFI4OzVgOq
29ReTweets72Favorites·Details
#13
Кафето и љубовта се најдобри кога се жешки😉
#ДоброУтро☕️💗☕️ https://t.co/YIzdkxatVR
27ReTweets77Favorites·Details
#14
Погледнете малку и во срцето, таму ќе ја пронајдете вистинската убавина...❤️😉 https://t.co/rZIvhcVeTP
31ReTweets63Favorites·Details
#15
Љубовта е математика...❤️
- јас и ти се собираме
-облеката се одзема
-нозете се делат
-и на крај е множењето....тоа зависи😉 https://t.co/etGyMIWhzo
24ReTweets61Favorites·Details
#16
Ќе ми протечеш ли низ вениве? Тоа е единствен пат до срцево...❤️😉 https://t.co/a7qBozgDqQ
23ReTweets64Favorites·Details
#17
#ДоброУтро убави☕️💗☕️ https://t.co/EpsT3y3CSz
21ReTweets66Favorites·Details
#19
Срце полно со љубов е секогаш младо...❤️ https://t.co/oEPXciRc5I
23ReTweets49Favorites·Details
#20
Слободно подари ми го најдолгиот бакнеж што може да се смести помеѓу две трепнувања на очите...❤️😉 https://t.co/SgtnzJIGZR
21ReTweets55Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Thunderstruckmikroskopiram19
2Northhakunam249123467
3Пердуфpikabu004
4Colombiananarco_girl3
5Пепа Јоноаpepajonoa3
6⭐Мамичка⭐mladamama033
7Кучка Севернаperra_fria2
8MilaShilamilashila92
9aleksandraaleksan748196312
10Мено Паузаmalaghata2