TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Протестантски Оџа @galevski
#reach: 59214   ( 35th )
#followers: 5556   ( 567th )
"Биди љубезен кон секого, зашто секој бие тешки битки за кои не знаеш"
*непознат автор
22ReTweets106Favorites·Details
И Сирија ја зафатил разорниот земјотрес, Алепо доживува уште една голема трагедија по воените разурнувања - еден од најстарите светски градови со 8000 години континуиран живот
🇲🇰❤️ 🇸🇾 https://t.co/Pf6bHIeSu3
17ReTweets108Favorites·Details
Број за донирање за Турција 143 400 🇲🇰❤️🇹🇷
26ReTweets17Favorites·Details
Четирите столба на мојот македонски идентитет:

1. Кирилометодиевски и Светиклиментов: увереност дека секој човек и народ има неприкосновено право на луѓето и на Бога да им се обраќа на свој, мајчин јазик.
6ReTweets65Favorites·Details
Гоце Делчев за протестантите:
"Ако Македонија беше протестантска, ќе беше одамна слободна"
- Daily Press, јуни 1906 https://t.co/gHNmNmgcPV
8ReTweets32Favorites·Details
Денес е тој понеделник за кој кажавме 'здравје од понеделник' - супер недела ви посакувам!
7ReTweets34Favorites·Details
Не сте за човек да ве остави без свештено лице
6ReTweets37Favorites·Details
Во Турција сум се чувствувал ептен дома, како во Македонија. Сочувствувам со драгите пријатели, со Турците - со вас сме 🇲🇰❤️🇹🇷 https://t.co/JEuN8KFkSf
0ReTweets28Favorites·Details
Читајќи извонредна книга за патувањата на авторот и Јован Москос, ми се јави копнеж и јас некогаш да пропатувам полупешки од Грција, преку Турција, за Сирија, Либан, Израел и да завршам во Египет, со пустината Хурга.
Сѐ повеќе некогаш ми се претвора во веројатно никогаш.
0ReTweets4Favorites·Details
@Jovanovski_mk @MarijaDanilovs1 Ние право на самоопределување, државност и уважување на уважување на македонскиот идентитет сме добиле во контекст на интернационални вредности и визии.
0ReTweets2Favorites·Details
@RLothbrokJr Ја имам статијата, значајна од повеќе аспекти.
0ReTweets0Favorites·Details
@Makarios_2020 @micetrkaleski Сум го истражувал, имаме право и ресурси - не е каменорозетскиот наш столб.
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Professionaljovanovski_mk1
2Marija Danilovskamarijadanilovs11
3𝐑𝐚𝐠𝐧𝐚𝐫 𝐋𝐨𝐭𝐡𝐛𝐫𝐨𝐤 - ᚱᚨᚷᚾᚨᚱ ᛚᛟᛞᛒᚱᛟᚲrlothbrokjr1
4Makariosmakarios_20201
5Минга Манга 77micetrkaleski1