TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џорџ Вашингтон @georgefrommkd
#reach: 30149   ( 288th )
#followers: 2928   ( 1473rd )
На Мијалков делото му застари, ама твојот долг кон Водовод од 700 денари (а сега 40000) никогаш не застарува. Како народ треба да се утепаме.
52ReTweets227Favorites·Details
Џабе копаа колегите тунел, тебе нема да те собере. https://t.co/SZJXtwPSDu
35ReTweets194Favorites·Details
Кажаа ли од Форум на жени СДСМ нешто и за овој историски настан, значаен за унапредувањето на статусот на жената во општеството? https://t.co/VLtvcfyQmI
29ReTweets94Favorites·Details
Фотографија од куќен совет, на која комшијата со скрстени раце кажува дека нема да плаќа за одржување на лифтот, зашто живеел на приземје. https://t.co/YfHsIkne6f
14ReTweets146Favorites·Details
Априлилили https://t.co/eT74J9HPwK
27ReTweets93Favorites·Details
Македонија била пример за решавање отворени прашања. https://t.co/3OoiUZiYE8
22ReTweets108Favorites·Details
Сусвото расцвета ко пупка. https://t.co/JNfkNdi0k4
21ReTweets92Favorites·Details
Едно опШесво за сите. https://t.co/4lr2drYN28
17ReTweets104Favorites·Details
Станете ДУИсти, Али ве вика да се обедините и да му ја одбраните фотељата од лошите каури. https://t.co/uAusbo2aOR
21ReTweets71Favorites·Details
Да им дадеме шанса на децата на сите функционери, а ние обичните смртници да се иселиме од државата. https://t.co/9ukvZGhHqI
19ReTweets70Favorites·Details
Каде е ова маче и дали уште вака пие вода од шише? https://t.co/vq7tcmAysy
8ReTweets112Favorites·Details
СЈО е пример за тоа. Земаа по 60000 евра бонуси и останаа некорумпирани. 🤡🤡🤡 https://t.co/u3InWXSOkw
16ReTweets80Favorites·Details
Тие што се корумпирани, се сложија дека се корумпирани. https://t.co/FuP1zznBr3
16ReTweets47Favorites·Details
Не знам на која држава мисли, ама Македонија не е сигурно. https://t.co/26CrXMyvLE
13ReTweets59Favorites·Details
Дојди кај мене на Јаја Паша и држи ваков транспарент за џамијата 😉 https://t.co/RblxC96jfe
14ReTweets52Favorites·Details
Ја донесовме ЕУ дома. https://t.co/HPTiZBuJhB
13ReTweets56Favorites·Details
И новинарството не е тоа што беше, штом новинари почнаа да работат како обезбедување на премиерот. https://t.co/uJpIqjEZiC
13ReTweets48Favorites·Details
Или со други зборови: Македонија да и се натрти на Бугарија. https://t.co/Rj9KLxS1PT
9ReTweets57Favorites·Details
Нека дојде Таче да ми ги смрзне јајцата...ако ги најде. https://t.co/DWd70AFtyn
8ReTweets59Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Генерал Кенобиmastergeneralok1
2Art of lifestylezoki_tanevski1
3Liverfrank_furt5671
4Moon Pearlroze_______1