TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонецот Meto♈ од Македонија. @imiteiphone
#reach: 34704   ( 550rd )
#followers: 3983   ( 955th )
За да бидиш во мир со другите, прво треба да бидиш во мир со себе. 🍷
12ReTweets43Favorites·Details
Секоја душа својта душа си ја бара. Еднаш ќе се сретнат. 🍷
8ReTweets25Favorites·Details
Колку во себе и во душата си решил да се бориш, толку и ќе успеиш.
#ДоброУтро 🍵🌞🌱
8ReTweets20Favorites·Details
Зарем има нешто поубаво од тоа да си носиш мир на своето срце. 🍷
7ReTweets22Favorites·Details
Не го давај најдоброто од себе, за некој што не го гледа најдоброто во тебе. 🍷
6ReTweets23Favorites·Details
Склучи мир со твоие скршените делови. 🍷
6ReTweets22Favorites·Details
Таа што ќе се налути и брзо ќе и помине, љубовта никогаш не и поминува. 🍷
6ReTweets21Favorites·Details
Кој сака слатко, треба да знае да поднесе и горко. 🍷
7ReTweets17Favorites·Details
Солзите се растопениот мраз од душата. 🍷
7ReTweets14Favorites·Details
Љубовта не е кога се е таман и убаво.
Љубовта најмногу се гледа кога има тежина и проблем. 💫
5ReTweets22Favorites·Details
Сето она што не можиш да го позајмиш или купиш, чувај го. 🍷
6ReTweets18Favorites·Details
Знаете ли дека тишината има скарано повеќе луѓе, отколку зборовите.
#ДоброУтро 🍵🍂🍃
5ReTweets21Favorites·Details
Животот е баланс, помеѓу тоа што го држиш и тоа што го пушташ.
#ДоброУтро 🍵🌞🌱
5ReTweets20Favorites·Details
Душите се тие што ќе се препознаат во една голема мешаница на разум и логика. 🍷
5ReTweets19Favorites·Details
Каде и да те фрли животот, цветај во својот полн сјај.
#ДоброУтро 🍵🍂🪷🌞
4ReTweets22Favorites·Details
Ако некој се прашува која е целта на животот, знајте дека му недостасува љубов. 🍷
6ReTweets13Favorites·Details
Важно е животот да го претвориш во сон.
А сонот во стварност.
#ДоброУтро 🍵🌞🌱
5ReTweets16Favorites·Details
Ако луѓето не те слушаат, престани да им зборуваш. 🍷
5ReTweets15Favorites·Details
А да ме праша животот од што сакам да живеам одма би рекол од љубов. Само љубов нека ми дава наместо храна. Со храната само стомакот го полнам а со љубовта и стомакот и срцето и душата. Само со неа се чувствувам целосно сит. 🍷
4ReTweets18Favorites·Details
Пред да почувствуваш што е љубов, треба да научиш што таа не е. 🍷
5ReTweets13Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Arhitektot so kafetosokafeto1
2Dream Housedreamhouse991