TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Karbonopsina @karbonopsina
#reach: 125903   ( 3rd )
#followers: 5003   ( 639th )
Ми треба ваша помош луѓе. Long story short финансиски проблем и морам да обезбедам повеќе. Како услуга ги нудам моите преведувачки вештини од англиски на македонски и vv, C1 ниво. Ќе ви бидам благодарна за РТ, а ДМ за детали. Фала ви. 😊💗
406ReTweets227Favorites·Details
Не дозволувајте отсуството да ви го покаже значењето на нечие присуство. Тогаш е веќе касно.
31ReTweets142Favorites·Details
Најголема лага на времето е "има време". Нема време! 😊
27ReTweets166Favorites·Details
Археолозите го откриваат минатото, уметниците ја откриваат иднината. 💗
22ReTweets106Favorites·Details
Најстрашен противник е оној кој веќе изгубил се'.
19ReTweets133Favorites·Details
Подарувајте насмевка секогаш кога можете. 😊
18ReTweets102Favorites·Details
"Основниот принцип за функционирање на држава е почитување на законите, не лично толкување."
-Нешо
19ReTweets88Favorites·Details
Паркови и зеленило и ова е ту мач за сабота сабајле. 😕😕😕 Тууу мач! 🥴 https://t.co/EYAaC1uSIU
5ReTweets151Favorites·Details
Не им е лесно на луѓето што се борат со прекумерна тежина. Но, не ни е лесно и нам што се бориме со премала тежина. Џабе по 100гр чоколадо на ден, џабе храна... али плочките се дефинитивно бр. 1... рече психијатарот и се гушна. 😉💗 https://t.co/xM8rhp9bBW
8ReTweets125Favorites·Details
Не го разбирам моментот на изневерување. Ако дошло до тоа, прошло убавото... зошто би се обезвреднувал човек со неверство. 😊
11ReTweets109Favorites·Details
Не верувајте во љубов. Верувајте во сопствениот капацитет да љубите. 💙
15ReTweets71Favorites·Details
Креативноста е надвор од зоната на комфор!
15ReTweets70Favorites·Details
Маврово-Лазарополе енд бек... Убави 84 км! 😊💙 https://t.co/HKNDLpvQsM
4ReTweets104Favorites·Details
Господе Боже! Куќата на Црвенкапа била фундирана со темели на дубина од 1, 50 цм поради дубината на мрзнење, а да беше во град ќе беше со фундаменти на дубина 0,9 цм. 🙄

Зборот ми е знаете кој ме мењаше у приказната додека му носев сок на Гаџетот. Господе Боже! 😱😱🤣🤣😂😂😂💗
9ReTweets86Favorites·Details
Некогаш и немаш друг избор освен да успееш. 😊
9ReTweets81Favorites·Details
Сега ќе си ја средам ташната и ќе останат САМО РАБОТИ ШТО МИ ТРЕБААТ!
...
...
.....
Па све ми требало. 😂😂🤣
9ReTweets80Favorites·Details
Од 5 часот тргаме за Маврово, вие како те? Уредно ве замолувам, престанете да му реплицирате на твитови, ќе треба да викам! Фала Децо! 😘😘💗💗💗😉 https://t.co/u1OBrEwACj
1ReTweets99Favorites·Details
Сите имаме крај. Но има и такви чиј крај е бескрај. 😊
Добра ноќ Убави. 💙
6ReTweets64Favorites·Details
Ми понудија на бидам попишувач (на сите хонорарци им понудија) за не знаат колку надомест и не знаат колку работа. Летим!
#ИмаЛиПилотВоАвионот

Добро утро Убави, де да ве попишам про боно вас тука ако сакате. 😊😉😂😂😂🤣
7ReTweets57Favorites·Details
Во секој мит има капка вистина. 😉
9ReTweets50Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Нешоnesosk15
2andon.ru🔱🔱🔱andon_ru5
3Benny Lavaandov_s5
4Валканиот Инспектор Блажоi_klunovite4
5Безценнаdeboraskunk2
6Протестантски Оџаgalevski2
7ٌqelav1
8💉💉 Bingo Stingo™ 🇲🇰🇷🇸🇪🇪losobebe1
9Miajazhevce1
10киднатi_koneski1