TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Caribbean Island 05 @kasler05
#reach: 127460   ( 16th )
#followers: 4029   ( 788th )
#1
Постојат ноќи кои тешко се преспиваат,
и денови кои треба да се издржат.
76ReTweets148Favorites·Details
#2
Уморен од лоши врски,
уште повеке разочаран од лажни ветувања.
66ReTweets145Favorites·Details
#3
На туѓата несреќа да ја градиме својата среќа! Не благодарам.
68ReTweets134Favorites·Details
#4
Проблем е кога човек не знае што сака,
уште полошо е, кога не е свесен што све може.
70ReTweets119Favorites·Details
#5
Знам, живееме во погрешно време со погрешни луѓе,
со се помалку љубов, а се повеке интерес.
64ReTweets121Favorites·Details
#6
Се додека сам ги плаќаш сопствените сметки,
никој не може да ти ги наметнува туѓите ставови.
54ReTweets147Favorites·Details
#7
Толку многу време одвоено за омраза,
а толку малку време за љубов и среќа..!
58ReTweets127Favorites·Details
#8
Не жали ги луѓето кои ти го свртеле грбот и заминале,
прифаќај ги оние кои секогаш доаѓаат кон тебе со насмека.
60ReTweets121Favorites·Details
#9
Многу луѓе ми будат емоции,
секој на свој начин.
Некои со нивното присуство,
други со своето отсуство.
58ReTweets124Favorites·Details
#10
Високите потпетици и скапата гардероба не те прават дама,
дама те прави, добро однесување и домашното воспитување.
51ReTweets139Favorites·Details
#11
Лажна лојалност,
пораки од досада,
дружење од корист,
лицемерни насмевки...
-Разидување во најава.
56ReTweets119Favorites·Details
#12
Пази, ако жената престанала да биде љубоморна,
знај, веке има сковано паклен план.
56ReTweets112Favorites·Details
#13
Добро е што животот не ни дава се што ке посакаме,
чисто колку да не натера, нешто и сами да сработиме...
56ReTweets109Favorites·Details
#14
Ако сакаш да му ја повредиш душата,
само уништи му ги илузиите,
и врати го во стварност.
58ReTweets103Favorites·Details
#15
Животот секогаш ни пружа нова и нова прилика,
а тоа е секогаш, со почеток на новиот ден.
53ReTweets114Favorites·Details
#16
Сите ние станавме робови на времето.
Трчајќи бескропулозно по брза заработка,
го изгубивме човечкото во себе,,хуманоста.
53ReTweets114Favorites·Details
#17
Доверливи разговори,
искреност и почитување
како предуслов за една посакувана,
и долгорочна врска.
56ReTweets101Favorites·Details
#18
Ако не ја почитуваш и не ја даваш,
тогаш не ја барај добрината кај луѓето.
56ReTweets98Favorites·Details
#19
Сакајте ги луѓето, не живејте од спомени..!
56ReTweets95Favorites·Details
#20
Многу од нас имаат совест,
а некои и грижа на совест.
53ReTweets104Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Василица Прекраснаmiamiusa944
2Wishmasterspejs_fraerot29
3Дедadedapilos28
4Jovan Gjorgievjovangjorgiev25
5🍡 еден мињонmrssurprise224
6Dominiqbluebitchlady21
7МилаШилаmilashila920
8Дарлаexmitevskad18
9Ce-Витаминче__peggyblue__18
10RASPUSTENICAnatasa4084763118