TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

адекате 🐝 @katiestrummer
#reach: 49697   ( 400rd )
#followers: 588   ( 7176th )
Агрегатор на психолози и установи кои работат со АДХД (до негде)
https://t.co/fmIVpaQ5tW
27ReTweets45Favorites·Details
Види јасно ми е дека пластика е пластика, ама целото движење да се зема вистинска елка место пластична ми е скроз нелогична. 20 години моите имаат иста елка. Како е тоа нееколошко?
14ReTweets134Favorites·Details
повеќе тетоважи во новата година
11ReTweets57Favorites·Details
Grateful шо денес не е недела, а и утре не е недела.
9ReTweets57Favorites·Details
New way to poach eggs: unlocked https://t.co/oeH733wxzf
7ReTweets52Favorites·Details
уште у 2022 викате „шо твитате на англиски, се праите интелектуалци“, like get a fucking hobby or something
5ReTweets48Favorites·Details
adhd is doing 22 things from your to-do list, and still feeling like you haven't done shit
6ReTweets34Favorites·Details
@CinnamonGiraffe t e a c h c o n s e n t
5ReTweets13Favorites·Details
одамна се збори дека образованието е крш пошо не нè учат критичко размислување туку нè тераат на памет и за оценки and guess what, it has finally backfired
1ReTweets20Favorites·Details
Нишка како изгледаат intrusive thoughts (во случајов комбинација од анксиозност и OCD) https://t.co/9orJeaFltE
1ReTweets15Favorites·Details
We were right, her sis is trash https://t.co/0Ven2Aq8XK
1ReTweets13Favorites·Details
my theory once again holds, that they break up with him at 26 cause they grow up and realize he's a not a good match https://t.co/kTcb9atz8L
0ReTweets14Favorites·Details
no one listens to me when I say regular therapy and tips don't work for neurodivergent minds smh
1ReTweets4Favorites·Details
Компулсивното миење раце и опсесија со бивање чист исто можам да сфатам коа мозокот у секој момент може да ти скоцка мисла ко „ќе умреш од ова шо сеа го допре (пример за контекст: бактерија/вирус)“.
2ReTweets7Favorites·Details
STO bE piSeS na makEdonSkI da te RAzBeREme

Take a hike
1ReTweets10Favorites·Details
професионална деформација од работење со големи износи ми е шо пола од времето сум као аман бе овие ме замараат за само 150 милиони, пари ли се тоа
0ReTweets12Favorites·Details
Компулсивното однесување е најчесто реакција нив, пример ко Монк кога ги допираше сите бандери (претпоставувам не објаснија зошто), имаш рецимо мисла „ќе паднеш и ќе ги скршиш сите заби" и ко реакција мозокот ти вика допирај ги сите бандери и нема да се деси тоа.
1ReTweets9Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Бази Чен 🗣covek17
2garlic munching marxist whоre™lithiumnatrium6
3Random word generator 9000izrodot6
4Токсоносецотbuturipol5
5ruff ruff bby 🦇cinnamongiraffe4
6Ентропијаsanjalazanja3
7Ненaспaнaтa убaвицacassi0peia__3
8Булмаbulmagk2
9Момогравevilgrouse2
10Скриена Камераskrienakamera2