TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Knez @knez67
#reach: 69   ( 3119th )
#followers: 68   ( 28824th )
ОКТА + Клинички = 45М евра!
10ReTweets25Favorites·Details
@mark_cornet @Dr_Koljo Aко ништо друго, на добар глас ќе ќариш! https://t.co/Ulr4J1I6U2
1ReTweets2Favorites·Details
@Bavcov @GeorgeFromMkd Бонус:време на Ковид,ред пред аптека,се коментира апсењето на Боки и Катица...пензиониран џандар стои во ред,слуша разговорот, па вели,во НАШЕ време ќе си признаеја се уште во станица!
0ReTweets2Favorites·Details
@Act_A__Fool @jesuisjesuit Зошто песот мој (и други кучиња) завива кога ќе ги слушне?
И што уште има да откупат,со години го "чешлаат" теренот!?
0ReTweets2Favorites·Details
@Stari_ratnik Што рече @Shoeder006 Немци су дан Аушвица прославили слањем Леопарда у Украјину.
0ReTweets1Favorites·Details
@GeorgeFromMkd @Bavcov Полицаецот знаел кој е и дека мора да се воздржи да не ги јаде...Впрочем,често слушаме за нападнати полицајци,на еден и пиштолот му го зеде типот,арно му заглавил куршумот. Туку,памти ли некој напад на МИЛИЦИОНЕР на времето!? Жишшшшшш!
0ReTweets1Favorites·Details
@DonTPani6 @srbinjelud Да,зато што је управо зарадио 2М$ се онако исплакао ко кишна година! Теби баш паше она реплика Мргуда Радовановића Радку Поличу у Балкан експрес 2! Лепо рече мој брат данас,Џеси Овенс 1936 и Ноле данас,најзначајније победе у историји спорта!
0ReTweets1Favorites·Details
@commander_beer Допрва ќе гледаме 😞
0ReTweets1Favorites·Details
@Nikolae63ZINAT ...ако већ није!
0ReTweets1Favorites·Details
@crvenigjavolimk Куршум ("барут и олово"има фраза) е привилегија (sic) за војници,за вакви прво долгогодишен курс на Идризово јуниверзити,па бесилка,ама фино бесење како во еден филм за Нирнбершкиот процес. Да им судат судии што имаат ќерка,во спротивно да се изземат!
0ReTweets1Favorites·Details
@MKDProLet Нека му каже некој да не нѐ брани повеќе!
0ReTweets1Favorites·Details
@Gerasim_mk Од кај го изнура!?
Под радар,не памтам да сум слуш(н)ал!
0ReTweets1Favorites·Details
@Gerasim_mk Благодарам!
0ReTweets1Favorites·Details
0ReTweets1Favorites·Details
@Stari_ratnik Цитирам брата,рођеног: Џеси Овенс 1936 и Ноле 2023!
0ReTweets1Favorites·Details
@crvenigjavolimk Е,сега,од ЈУ есперанто ја отера работава на англиски,нешто како оваа од с'штите хора:
https://t.co/zyoRHGQRqw
0ReTweets1Favorites·Details
@zena_sva Антикорупциска важна како фрижидер на Арктикот
0ReTweets1Favorites·Details
@garderpcijosto Ко је купио повратну, гадно се захебо!
0ReTweets1Favorites·Details
@BlackTaurus7 Знае ли некој со чија наредба/указ типот е унапреден во генерал,дали воопшто во полицијата во МК има(ло) такви чинови?
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Ѓерасимgerasim_mk4
2хедонистичен 🇲🇰crvenigjavolimk3
37️⃣osmini_2
4Џорџ Вашингтонgeorgefrommkd2
5Бахчовbavcov2
6Шодерshoeder0061
7Капетански Дневник🏴‍☠️blacktaurus71
8Кичеецотmancesterovec71
9Ненајаденact_a__fool1
10Језуитjesuisjesuit1