TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

лЕшко @leshovski
#reach: 0   ( 39948th )
#followers: 2954   ( 1447th )
Вие шо играат ташак су сиромаштиата и го омаловажават обичниут човек са најгнсна сорта нељуѓе,бегајте далеко.
Без разлика дали е тригерче на твитер,клоца на питач пред Кам,глупа фора со метларут низ центарут и така нанаќи.
Кој разбра Гевг. арно,кој не животут ќе му преведе🦉😉☕
6ReTweets55Favorites·Details
Кето пу Лешко, една компонента требе да биде нискокалорична, ево на пример мисурчето, тањирчето де.
Исто ќе оде и за десерт само со слатко од смокфи, тоа почас🦉🙈😉☕ https://t.co/vZDsVw2cN4
0ReTweets42Favorites·Details
0️⃣2️⃣🔹0️⃣2️⃣☀️⬇️ https://t.co/aF0CwAtmbV
0ReTweets26Favorites·Details
Колеагте се мене ма пушќат пу кавенце оти ми била прегорана сондата за температура на ркта и не ма жежало, а и не го лцкум ного цело сум им го носил🦉🙈😉☕ https://t.co/SPEgeK82sn
1ReTweets19Favorites·Details
На следниот тон ќе биде точно кафе и вињаче часот🦉🙈😉☕🥃
1ReTweets13Favorites·Details
Парадокс број више не знам кој:
А бранат Македонија и Гоце од Македонците.
Срамота.
0ReTweets12Favorites·Details
@AntovSr @Andon_USA @MarijaDanilovs1 @DeboraSkunk @TheRedHair4 @2eyeshadow @riste_g @marsedonec @Shiferovska @radovan_sm @eftelijanamajka @chokoleshnik @LosoBebe @Karpa_1904 @smrtisa @DarkOnchevski @1_Ruzin @HerrPIPO @pancake_mama88 Царчиња, ама сеа озбилен сум.
КаДеСешнс ми е баш омилен, баг паудер даст стално ма расположаве.
Убаф викенд да си истерте🦉😉🤗🍀▶️🔉☕🥃🍻
https://t.co/FhWVoWewjC
0ReTweets11Favorites·Details
@DarkOnchevski @AntovSr @Andon_USA @MarijaDanilovs1 @DeboraSkunk @TheRedHair4 @2eyeshadow @riste_g @marsedonec @Shiferovska @radovan_sm @eftelijanamajka @chokoleshnik @LosoBebe @Karpa_1904 @smrtisa @1_Ruzin @HerrPIPO @pancake_mama88 Јас неам инста, може да заседниме, ово да са заследме уф некоа биртијка🦉🙈😉☕🥃🍷
0ReTweets9Favorites·Details
@chokoleshnik @eftelijanamajka @DarkOnchevski @AntovSr @Andon_USA @MarijaDanilovs1 @DeboraSkunk @TheRedHair4 @2eyeshadow @riste_g @marsedonec @Shiferovska @radovan_sm @LosoBebe @Karpa_1904 @smrtisa @1_Ruzin @HerrPIPO @pancake_mama88 Ц. Нема
Онлајн само сметки плаќум и чоп_шоп_чат_пат.
На тааа друагта ффка та питах за сугестија за ручок.
Та немше нигде, цреафта ми са врзаа чалан, морше да преземум нешто.
Види колко здраво са хранум, брокула, карфиол, кашкавал, ќебапто и клбаските са само декорација🦉🙈😉☕🍷 https://t.co/8Ld7wleqVG
0ReTweets9Favorites·Details
0️⃣4️⃣🔹0️⃣2️⃣🌕🆙 https://t.co/32ZEprP8W9
0ReTweets9Favorites·Details
Еј мамбо....мамбо итаљјано....
0ReTweets8Favorites·Details
@AntovSr @Andon_USA @MarijaDanilovs1 @DeboraSkunk @TheRedHair4 @2eyeshadow @riste_g @marsedonec @Shiferovska @radovan_sm @eftelijanamajka @chokoleshnik @LosoBebe @Karpa_1904 @smrtisa @DarkOnchevski @1_Ruzin @HerrPIPO @pancake_mama88 Ако може кога са миксаве и продуцентски бравуози на менито да ги пингум и Хемијските браќа, со едно нијно безвременско парче.
*Ноте:
Воа са слуше цело без скипаве од 5, 10 секунди🦉😉▶️🔉☕🍻
https://t.co/KVsGX87kU8
0ReTweets7Favorites·Details
@chokoleshnik Чоко шо ќе са руче вадин, ич неам мезе_инспирација🦉🙈😉☕🍻
https://t.co/8FIqSX9kGO
1ReTweets1Favorites·Details
@marmar_md_l Мачешка работа, а ти шо сакше да ти донесе, ладно пифце🦉🙈😉☕🍻
0ReTweets2Favorites·Details
@AntovSr @chokoleshnik @Lesoski Не е во мене, а и да беше сигурно ќе ми беше изгубан или немше да знам дека ми е заманан🦉🙈😉☕🍻
0ReTweets1Favorites·Details
@_DesertRose_I Фала, изволте🦉😉☕
0ReTweets1Favorites·Details
@marmar_md_l Са знае, на нејна🦉😉☕🍻
0ReTweets1Favorites·Details
@ingeingedani Сигурно ќе са пофторум ама нема веза, кип он мувинг си заслужаве🦉😉▶️🔉☕🍻
https://t.co/gBz1hQPVRG
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1tribananachokoleshnik8
2Ivo Antovantovsr7
3The Templarandon_usa6
4Marija Danilovskamarijadanilovs16
5Безценнаdeboraskunk6
6ЅВЕЗДА💫theredhair46
7💉crvenokosata 💉2eyeshadow6
8Руиriste_g6
9Бошко Буха фром Џи Мејлmarsedonec6
10Claudia ❼shiferovska6