TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LJUBEN Sara @ljubensara
#reach: 34802   ( 1148th )
#followers: 1179   ( 3413rd )
#1
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Љубете се и љубов за сите!🥰
2ReTweets17Favorites·Details
#2
Вознесение Христово!
Спасовден!
Четириесет дена по Воскресението, Спасителот го остварува она што го вети од почетокот. Се врати при Својот Отец за да Го испрати при учениците Духот на Вистината. Оттогаш Христос седи од десната страна на Отецот.
За многу години!
2ReTweets9Favorites·Details
#3
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Убајни и љубов за сите!😇🥰
2ReTweets7Favorites·Details
#4
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Љубете се и љубов за сите!🥰
2ReTweets7Favorites·Details
#5
Во нас. "Аеродром" во кулите, зад денешен "Capitol mall" (отприлика). Седевме во паркчето и чекавме ред за пица! https://t.co/6RD8mSJ2JQ
1ReTweets8Favorites·Details
#6
За многу години денешен!
Еве, во нивна чест! https://t.co/Q9ptGJzXm5
0ReTweets10Favorites·Details
#7
Добро утро НАЈУБАЈ! ☺️
... љубов за сите!😇
1ReTweets6Favorites·Details
#8
Супер бреше, секоја чест! https://t.co/Cbov6oM1rI
1ReTweets6Favorites·Details
#9
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Убајни и љубов за сите!🥰
1ReTweets6Favorites·Details
#10
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
... љубов за сите!🥰
1ReTweets5Favorites·Details
#11
ПЕТОК!☺️
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Сакајте се и поделете по едно #FF за сите ♥нца од ♥, а за Иџи @i999y едно специјално #FF🥰
2ReTweets1Favorites·Details
#12
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Убајни за сите!😇
0ReTweets7Favorites·Details
#13
Добро утро НАЈУБАЈ!
Повторно петок и повторно ќе Ф'Фкаме!
Затоа сакајте се и поделете по едно #FF за сите ♥нца од ♥, а за Иџи @i999y едно специјално #FF 😇
1ReTweets4Favorites·Details
#14
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Убајни и љубов за сите!🥰
1ReTweets4Favorites·Details
#15
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Убајни и љубов за сите!🥰
1ReTweets4Favorites·Details
#16
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Убајни за сите!😇
1ReTweets4Favorites·Details
#17
Добро утро НАЈУБАЈ!
Петок, не е карантински, а можеби требаше да биде!😌 Како и да е, сакајте се и поделете по едно #FF за сите ♥нца од ♥, а за Иџи @i999y едно специјално #FF😌
1ReTweets4Favorites·Details
#18
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
Убајни и љубов за сите!🥰
0ReTweets6Favorites·Details
#19
Добро утро НАЈУБАЈ!☺️
... љубов за сите!🥰
0ReTweets6Favorites·Details
#20
Добро утро НАЈУБАЈ!
Ете петок!
Еве и љубов, затоа сакајте се и поделете по едно #FF за сите ♥нца од ♥, а за Иџи @i999y едно специјално #FF🥰
1ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1i999yi999y4
2Ѓурѓаpilula121
3Boza E,epa sto I :)aureliius11
4Tanjatanjamk11
5Сплинтерsinisa_goliotok1
6Мекицаplavaaa1
7Waiter 🇲🇰waitermkd1