TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Magneto 🧲 @magn3to0
#reach: 36620   ( 202nd )
#followers: 1583   ( 2906th )
Жена што пцуе 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
12ReTweets51Favorites·Details
Добро утро, само на вас што имате Samsung телефон, вие со ајфоните престанете да фрлате пари џабе! ☕️
8ReTweets65Favorites·Details
Па и да ги поскапеле 500 денари, еднаш у 10 години вадиш пасош, а за цигари може секој ден по 300 денари да давате? 🤣🤣🤣🤣 https://t.co/sQbLbMy0rz
9ReTweets58Favorites·Details
Искрено во Скопје нема ниту една да кажеш "ми останаа очи во неа колку е убава".

Сите се просек и ретки малку над просек.
9ReTweets54Favorites·Details
Кога си бараш покачување на плата, и треба да си го одобриш сам за себе покачувањето на плата. https://t.co/kVSe91dh8B
9ReTweets52Favorites·Details
Работни денови Недела
кога треба рано кога не треба
да станам рано да станам https://t.co/0DnXzqZs4e
10ReTweets42Favorites·Details
Жена што не сака да пегла 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
7ReTweets51Favorites·Details
Метрополата, испаднаа добро https://t.co/OvkEy8YVcg
6ReTweets54Favorites·Details
Добро утро, само на вас што сте станати пред 7, вие другите средете си го животот! ☕️
6ReTweets51Favorites·Details
Денов е прекрасен со дожд, сите што не сакате дожд сте психопати.
7ReTweets38Favorites·Details
Како ги замислувам тие што пишуваат во ЦВ дека "работат добро под притисок". https://t.co/nxrqqkWBGy
7ReTweets37Favorites·Details
Ако не играл ова, мал е за тебе. https://t.co/uIRPoXEEMH
5ReTweets45Favorites·Details
Да беше Microsoft фирма од Битола, сега ќе имавме оперативен систем "Пенџерето", место Windows.
7ReTweets36Favorites·Details
Добро утро, само на вас што не сакате тетоважи, вие другите не знам кај згрешивте со животот! ☕️
7ReTweets36Favorites·Details
Жениве го убиле со "Сакам дечко што размислува како тебе ама ти не си тоа" 🤣🤣🤣🤣🤣 https://t.co/pyajtJzyku
6ReTweets39Favorites·Details
Жена што не готви 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
7ReTweets34Favorites·Details
Утре во канцеларија ќе им ја пуштам на колешките "I can buy myself flowers".
5ReTweets41Favorites·Details
Добро утро, само на вас што носите Adidas, вие со Nike и така не знаете што е добро, за вас само утро! ☕️
6ReTweets33Favorites·Details
Ако никој не ја сликаше еве ви ја тука https://t.co/CGpUbMtbTb
5ReTweets35Favorites·Details
Ако кај татко ти не си можела на луксузни дестинации да идеш на одмор, не треба да очекуваш маж ти да мора да те носи на такви дестинации.
6ReTweets31Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Наташа oд III3liquidmercury6930
2Scarlett O'Harascarlett_o_520
3БејбиБлу 💋babyblue443316
4ЅВЕЗДА💫theredhair413
5Делфинчето 🐬delfincheto___13
6Инес__aloines_11
7Хеба Паметњаковичhebagoddess5
8🌕_moonchild__14
9daisy🌸jasjastisum4
10Џиги-Миги ᛞᚨᚾᛁᛖᛚdzigi_migi3