TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МАКЕДОНИЈА Е СЕ ☼ ПАРТИЈА НА НАРОДОТ НА СЛОБОДАТА @makedonijaese
#reach: 5845   ( 1065th )
#followers: 603   ( 7434th )
Македонија треба да ги зашити своите чеда, кои се предмет на асимилација. https://t.co/HTWIDyocI8
14ReTweets34Favorites·Details
Кога ви велеа полека со #вакцините еден ден ќе има одговорносТ. https://t.co/vewNPiPz9L
11ReTweets25Favorites·Details
Разно разни платеници и изроди, сакаат да прават од Македонскиот народ во сопствената држава "заедница".
#ОдОдговорноста нема да избегате. https://t.co/naWW1Cjayb
9ReTweets24Favorites·Details
На Македонскиот народ во Пиринскиот дел на Македонија не им дозволиле да вејат Македонски знамиња, на прославата по повод на раѓањето на Македонскиот револуционер Гоце Делчев, тие сепак го одбележале поводот.

ОдЕУцивлизацијаИздвојуваме https://t.co/1KumJdITCE
9ReTweets15Favorites·Details
Официјално "генијалците", зарибаа https://t.co/2PsveRByEK
9ReTweets14Favorites·Details
Сонцето на Филип Македонски е ОБЕДИНУВАЧКИ МАКЕДОНСКИ СИМБОЛ, затоа странците сакаат ние Македонците да не го користиме.

Кој го негира Македонското Сонце е добар странец, но не и Македонец https://t.co/dM6Uxw1Dtz
7ReTweets19Favorites·Details
Востаниците од Кресна и воопшто комитите се споредувале со војската на Александар Македонски

https://t.co/wGzGjg2E2F

Комитите се споредувале со Македонската Фаланга.

https://t.co/BuvW5YliV5 https://t.co/BG2yLVPebw
8ReTweets12Favorites·Details
Борбата против #криминалот и #корупцијата нема застој.
#Рехабилитација на криминалците е од високо значење во секоја демократија. https://t.co/MZCYlus3rz
6ReTweets10Favorites·Details
Рускиот поп нека комуницира на руски јазик, нема потреба на англиски, за новинарите, зошто Македонскиот народ подобро разбира руски, отколку англиски. https://t.co/DRyI7RkYVV
6ReTweets10Favorites·Details
Во Коњух, пардон Тирана сигурно разговараат, за бизнис проблемите https://t.co/m4dhtSRJhd
6ReTweets9Favorites·Details
Тој што можам да го купам, највеќе го сакам, тој што сум го купил, највеќе го мразам.

Ништо не се смениоло, светот е ист.

https://t.co/GWz5vEVVaE https://t.co/2SaXMRGp1F
6ReTweets8Favorites·Details
Ѕе Македо'нски - Македо нски - нашиот МАКЕДОНСКИОТ ЅЕ

https://t.co/83MvNr7PPQ https://t.co/zmp79nGS1S
6ReTweets8Favorites·Details
Македонската "дипломатија" е како мува без глава, со децении.
Вистината е дека Македонија отсекогаш имала само "дипло-мати-ја" од странски измеќари.
Од патентиран дилер на дрога истепан од бугарин, прават "маченик".
Македонија повторно омаловажена. https://t.co/sLvRFtXC6c https://t.co/GKz7AvVpAx
6ReTweets7Favorites·Details
Нашето име е НАЈДРЕВНО во Европа, во употреба

Што означува ИМЕТО НА МАКЕДОНИЈА

https://t.co/rkP1CijIl9 https://t.co/9uFMfRGcqG
5ReTweets11Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Ile Sungodskiiliysungod1
2Командант Маркmilanzng1
3Marijamara009140951