TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Г-ѓа Старк @marincepink
#reach: 112911   ( 38th )
#followers: 15992   ( 38th )
#1
па по погодено не можеше да биде
@si_marienne
кралица 👑❤️
#NewProfilePic https://t.co/8rh1BgpnBE
25ReTweets225Favorites·Details
#2
25ReTweets192Favorites·Details
#3
маскирно за на работа = жуто https://t.co/L5xQxPgIO8
3ReTweets229Favorites·Details
#4
абе 11 години полни, скоро колку мене висок, цел човек со карактер, мислење, желби, амбиции, умен, одличен во школо, сите го фалат колку е културен и воспитан, и мајкин најубав е! мој е ❤️
3ReTweets224Favorites·Details
#5
зошто сте глупи со не селфи на твитер, па толку убави твитерџики има радо би ги гледала секој ден место посраните твитови за политика спорт и мрсење муда
18ReTweets148Favorites·Details
#7
👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿
👉🏿👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👉🏼👇🏻👇🏻👇🏻👈🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾 лапај ме 👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👉🏼👆🏻👆🏻👆🏻👈🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👉🏽👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👈🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👉🏾👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👈🏾👈🏿
👉🏿👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👈🏿
👉🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👈🏿
20ReTweets119Favorites·Details
#8
прво селфи за 2020 https://t.co/mE00i7ezmc
2ReTweets168Favorites·Details
#9
кој памти ваков твитер 😊😍
ретро https://t.co/ORjlnG1VgT
7ReTweets148Favorites·Details
#10
дојде нова? https://t.co/yVLrTbMCJs
4ReTweets152Favorites·Details
#12
уметност https://t.co/5cVYlciAO7
10ReTweets104Favorites·Details
#13
респект миљон има од мене 😍❤️
генг генг https://t.co/dSThBZFSzX
6ReTweets115Favorites·Details
#14
извини по грешка ти го пратив курот
13ReTweets85Favorites·Details
#15
2020 да прекинам да се врзувам со безчувствителни
14ReTweets78Favorites·Details
#16
кога ќе ти почне денот со убавини ❤️
@hambaboy https://t.co/Sd48NM47wv
5ReTweets96Favorites·Details
#17
не можам да се помирам со лвлот на глупост 😓 https://t.co/zbk1E9a4Xl
6ReTweets89Favorites·Details
#18
стрит стајл бездомник 🎉🤙 https://t.co/iLycx3LxZo
0ReTweets107Favorites·Details
#19
новогодишно галење https://t.co/SQy15M9K4q
4ReTweets84Favorites·Details
#20
Ако не збориш за пари, значи дека нема deal https://t.co/w4I0GY28cd
3ReTweets80Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1ненадkrajchinovikj38
2Хамба 2.0hambaboy38
3Ким Јонг-унdiktatorot138
4Mr. Махмудalexzlatanovski34
5PepiPichMajchinperopepito31
6Полтролneznajach29
7Ale✘✈♎ ™︎aviatorinsane27
8Митреsinemitree24
9Zarko Ristovskidecimalfawn421024
10Ариелproblembyme23