TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thunderstruck @mikroskopiram1
#reach: 75125   ( 313rd )
#followers: 2293   ( 1537th )
#1
На поп се кажува, на доктор се покажува, од убава жена не се откажува, а на своја жена ништо не се кажува.......😊😜🙃😛🤣🤣🤣
52ReTweets188Favorites·Details
#2
Дајте лек за кога боли душата, помоооошшш 😭😭😭 https://t.co/WNr6o8NgV3
28ReTweets144Favorites·Details
#3
❤ Без почитување, љубовта е изгубена.Без внимание, љубовта е досадна.Без грижа, љубовта е несреќна.Без доверба, љубовта е нестабилна ❤
35ReTweets93Favorites·Details
#4
#ДоброУтро добри луѓе ☕🍀😊😉 https://t.co/oHfOzqGrDV
20ReTweets137Favorites·Details
#5
Нит те прати, нит го пратиш......се закачил ко пијавица, епа блок... 😁
26ReTweets101Favorites·Details
#6
Aуууу.....небото е огнено 🔥🔥🔥 https://t.co/eqzx5l7p3l
17ReTweets123Favorites·Details
#7
Само да ве поздравам и да ви посакам #ДоброУтро ☕❤😊😉🍀 https://t.co/RssjjDtS4Z
22ReTweets107Favorites·Details
#8
#ДоброУтро добри луѓе ☕🍀😊😉😘 https://t.co/oGnhIQdxTS
19ReTweets97Favorites·Details
#9
Само затоа што не реагирам, не значи дека некои работи не приметувам 🤣🤣🤣 https://t.co/VhoVWFCxCL
18ReTweets83Favorites·Details
#10
❤ Погледни во срцето, ако мислиш дека љубовта е слепа ❤
19ReTweets76Favorites·Details
#11
#ДоброУтро *Сабота на работа 🙄😊🤣 https://t.co/hqcyYemGcx
16ReTweets84Favorites·Details
#12
Со закон да се забрани секој ден идење во кафани или ова пред новогодишно славење да се распредели.....да се има ред, инаку погинавме 🤣🤣🤣
18ReTweets72Favorites·Details
#13
#ДоброУтро убави луѓе, имајте убав ден ☕🍀😊😉😘 https://t.co/vgMBmpGdyG
12ReTweets90Favorites·Details
#14
Кафееее.....црно, горко, јако...мммм ☕☕☕ https://t.co/mrnWlT9j6n
11ReTweets90Favorites·Details
#15
Не е селфи 👀😎👀😎 https://t.co/LWQq9IhGUS
8ReTweets96Favorites·Details
#16
#ДоброУтро ранобудни и сите останати ☕🍀😊😉😘❤ https://t.co/QID1OhpabL
13ReTweets78Favorites·Details
#17
Денес се ужива со цело срце и душа со најубавите луѓе ❤❤❤ https://t.co/Nxkewk1ZBu
12ReTweets80Favorites·Details
#18
#ДоброУтро добри луѓе ❄❄❄ https://t.co/A2QQi78Ask
16ReTweets67Favorites·Details
#19
Што да ви кажам......душата моја е многу сентиментална 🙄😥😣
16ReTweets62Favorites·Details
#20
Има во ова вистина 🤔😉😘 https://t.co/odGIFTXZkS
16ReTweets61Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1👑 Black Demon 👑panev_sase42
2PravaLjubavChivaschivasprava18
3R.T.L. K a s l e r 05kasler0513
4Професор Цветковиќtome_corner12
5devojcetosokucinjatahejter_venus10
6Berzovskiberzovski19
7Boza E,epa sto I :)aureliius18
8Дремкаdremka8
9Danielsaaa666daniel8
10Галантенlegendasofer7