TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Iris @nejse1
#reach: 0   ( 12137th )
#followers: 2670   ( 1523rd )
Колку убо пепунче сум избрала на ѓутуре, па па па.
1ReTweets9Favorites·Details
Лајнер. Ај лајнер. https://t.co/IBc5eTn0uY
1ReTweets6Favorites·Details
Коментаториве поголеми филозофи од бившиот.
1ReTweets7Favorites·Details
Чекајќи да излезам на кафе, подзаспивам на клупава во ходник.
1ReTweets1Favorites·Details
Куче касапско.
0ReTweets4Favorites·Details
Програмер, планинар, велосипедист.
0ReTweets8Favorites·Details
Се возбудувам на стакло измиени чаши од машината за садови.
0ReTweets3Favorites·Details
"За тоа му велиме данке."
0ReTweets5Favorites·Details
Дали се сменала клиентелата во Че преку ден, или денес како за петок е нешто превртено.
Мажи во години, со маче на келнерката, со зошто мене не ми се смееш, само нему, со види ја оваа каква е, со не, мала е за тебе, со се.
0ReTweets2Favorites·Details
Ама скроз. https://t.co/NXekkMwJhz
0ReTweets2Favorites·Details
"Такви ги бираш." https://t.co/qJW6HyCfmb
0ReTweets2Favorites·Details
Овулацијата е крива за сè.
0ReTweets2Favorites·Details
Не ми се стврдна пудингот.
Обично немам вакви проблеми во животов.
0ReTweets1Favorites·Details
0ReTweets1Favorites·Details
Пак трчате негде заедно.
0ReTweets1Favorites·Details
@datarudari Мислам дека не ги ни допирам со прсти. На дланка ги ставам и ги носам.
0ReTweets1Favorites·Details
Meni samo treba malo dima da me spusti,
Kada od ljubavi se u visine dignem.
0ReTweets1Favorites·Details
@candyshopsk Сполај ти.
0ReTweets1Favorites·Details
Концерт на пијано во Кантина.
0ReTweets0Favorites·Details
Wake me up when date is over.
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1шиликурантshilikurant1
2Q.Тарантиноhanslanda091
3Oliver P. 🇲🇰🇺🇳🇺🇸🇯🇵🇪🇺🇬🇧🇩🇪🇲🇲🇰🇿🇺🇿datarudari1
4BobiYothebobiyo1
5Candy Shopcandyshopsk1