TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шо знам ја @odcarotkerkata
#reach: 24805   ( 1032nd )
#followers: 253   ( 13060rd )
Не плашете се, јас сум. https://t.co/Dg1IxsZIwV
5ReTweets86Favorites·Details
Една од омилените слики на Багзи. 🖤 https://t.co/grgeIaQAUq
8ReTweets57Favorites·Details
Струџе најубо. https://t.co/mCSWmGPZYA
5ReTweets35Favorites·Details
Ако го читаш ова, знај дека не те сакат.
2ReTweets7Favorites·Details
I am Sho znam ja, Goddess of fire and rescue and rehabilitation and nursing... Wtf...🤐 https://t.co/dIybF7EZBS
1ReTweets3Favorites·Details
Не ми се обрајчај.
1ReTweets2Favorites·Details
Дали е сега времето за решавање на непостоечки проблеми? Браво за мене!
1ReTweets5Favorites·Details
Уште 13 дена и годишнина златни.. 🥂
0ReTweets4Favorites·Details
Двонасочна means ја појче не се качва в кола...
0ReTweets8Favorites·Details
Реков ја двонасочна... https://t.co/tcdCGInYLy
0ReTweets4Favorites·Details
Баш би сакала едно пиво покрај езеро...👌
0ReTweets8Favorites·Details
Да беше ко шо не си..
0ReTweets4Favorites·Details
Не заслужвите ни пола од вниманието шо ја заслужвит една мачка.
0ReTweets4Favorites·Details
Не да лажиш, сушиш...
0ReTweets4Favorites·Details
@BlackSillouett Ама ми се обрајчаш..😂
1ReTweets1Favorites·Details
Возачката че ја урамам за на ѕид, за брзо време.
0ReTweets7Favorites·Details
just a reminder: you can't hurt an overthinker
0ReTweets7Favorites·Details
Благодарение на Багзи, изгребана на лицево се шетам.🙃
0ReTweets3Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Алтан 💫ivettelhiem17
2дефинитивноdefinitivno7
3Мачетоlosotomace6
4Alex Аlexalexalex1000016
5Alexander2020blacksillouett4
6На Његош малатаgorskivenec4
7Џеси Пинкманmaxdestructionn4
8Starboy ★barifloyd3
9Mozzy insta?denko_bt3
10Противизамprotivizam12