TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sara Kuma Liska,sex instructor-first lesson free @pizdavimater
#reach: 45480   ( 381st )
#followers: 3553   ( 1117th )
02.06.1887 - Прилеп
Граѓани на Прилеп испратиле и потпишале изјава до Султанот Абдул Хамид II дека тие не се Бугари и дека не сакаат бугарско училиште,туку македонско! https://t.co/cVaDkJQR7O
42ReTweets104Favorites·Details
И после-се љутат кога ги викаат ТАТАРИ! https://t.co/ZBbNoSGrxC
21ReTweets52Favorites·Details
Се отворил најнов бугарски културен клуб! 🤣 https://t.co/5Wn30zMafS
7ReTweets61Favorites·Details
Некој Бугар му се жали на Господ:
-Господе,зошто на Македонците им даде све: јунаци,просветители, научници,ебачи...
-Па и вас ви дадов!
-Еми кога?
-Кога бевте Македонци!😁🤣🤣
7ReTweets41Favorites·Details
Рускиот весник "Новоје Време" за македонскиот револуционер Дамe Груев во 1904-та пишува РОДУМ МАКЕДОНЕЦ! Тогаш Тито и Коминтерна-ЊАМА! https://t.co/hWzR56zGDg
8ReTweets31Favorites·Details
Глејте што учат децата у Бугарија-држава у ЕУ,21-ви век! https://t.co/yWGp15yYBk
7ReTweets23Favorites·Details
-Тато,зошто во Македонија еден маж може да има само една жена?
-Законот не штити,сине! 🤣🤣🤣
7ReTweets17Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии