TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Змајче со хаштагот 💫 @programlabilna
#reach: 39198   ( 165th )
#followers: 2937   ( 1465th )
Ова е тоа "Дојде животот"? https://t.co/LPwOrjRkUz
7ReTweets80Favorites·Details
Дојде да ме разбуди, да не се успијам. https://t.co/cLVJrCPFWk
6ReTweets76Favorites·Details
Пола Прилепско машко лоби. https://t.co/pdcXMyy9c1
7ReTweets70Favorites·Details
- Алоо, симни се, ќе паднеш!

*06.03, Обама тарашмалката, масло на платно. https://t.co/WzZAuPMuKa
7ReTweets68Favorites·Details
Нека почне денот. 🤘 https://t.co/Tvze8PdaGB
6ReTweets68Favorites·Details
И што велат твитер експертите? Дојде време за шопска? 🤤🤩 https://t.co/tP15M7J8mw
6ReTweets68Favorites·Details
Епа ај, добро утро. 😻 https://t.co/TsLQyasTzw
5ReTweets63Favorites·Details
Прес и потоа 🤤🤌
Gluten-free garlic flat bread 👌 https://t.co/P1VfePhIaQ
7ReTweets51Favorites·Details
Дечко, свири ми на увце. @Cyril991 🤍 https://t.co/CbI0e8sD0V
3ReTweets63Favorites·Details
Луѓе кои не се радуваат на твојата радост, луѓе кои ти завидуваат на тоа што го имаш САМ постигнато, не ти се пријатели, уште помалку другари и не ти требаат во животот.
7ReTweets45Favorites·Details
Одете средете се себеси, па после тие околу себе.
9ReTweets37Favorites·Details
#ЗмајчеГотвиКирилеЈади на Вилает 👌🤤
Праз и суви пиперки 🤌🤌

https://t.co/bEChlcagJZ https://t.co/ClhMtsDZ39
5ReTweets52Favorites·Details
Како мислат другите дека ме разбудува vs како изгледа од моја перспектива кога ме разбудува 😂 https://t.co/T4FECrEIfC
5ReTweets52Favorites·Details
Уште бе никој не им кажа на Тино и Атанас дека не се смешни?
6ReTweets48Favorites·Details
Имап луѓе и нелуѓе. Толку. И оние што ти глумат луѓе, ама се нелуѓе.
8ReTweets33Favorites·Details
Се продаваат два ајкоси, едниот малку користен, другиот уште помалку користен. Можете и по едно РТ, фала многу.
14ReTweets7Favorites·Details
Трпезава исполнува два услови евентуално три, има вода - Даниловска ќе биди среќна, има месо - Софи да не ми фаќа замерки повеќе и има многу лук во она белоно и кафеното - ВудиО што би рекол можи да се опуштиме. https://t.co/VP8wRZhUdt
7ReTweets31Favorites·Details
Во јули, во Цапари ќе готвиме 🤩 https://t.co/CvMfQdAg7T
5ReTweets31Favorites·Details
Пред и потоа. Рамен 🍜 https://t.co/uwcdAa4R6x
5ReTweets23Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Arhitektot so kafetosokafeto4
2💫 Г-ѓа Старк 💫marincepink2
3Јанко Илковскиjankoilkovski2
4Клеменtronix 🐲klenentz_dgrejt1
5Смотаниот Бенsmotaniot_571
6дух од минатотоizmislenlik1
7Тип-400cyril9911
8Привелегирана Бела Линијаjasthegreattt1
9Таинственото Детеtainstvenodete1
10Брадаlegovski1