TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PC Charlie McIntosh 👋 @ratkapnata
#reach: 229   ( 2689th )
#followers: 228   ( 15407th )
@MilaShila9 @jabandzija Љубав због папире... Нешто како Ноне на брод.....
1ReTweets2Favorites·Details
@egodollaric Брзи кредити преку смс... :)
0ReTweets5Favorites·Details
@rmcfmk Barem mekici da kupeshe kako sekoj normalen...
0ReTweets3Favorites·Details
@dreamhouse99 Така некако само што пак остануваат траумите, лузните 😁
0ReTweets2Favorites·Details
@mark_cornet @jepirovski Еми, един народ, един јазик... 🤮🤮🤮🤮😂😂😂😂
0ReTweets2Favorites·Details
@Viktor_Stevich @Andon_USA Така кажи, се запрепастив ме овде сите зашто не си на Гоцева стража.... 😂😂😂
0ReTweets2Favorites·Details
@BBozh @rmcfmk Мали ни се пензиите...
0ReTweets2Favorites·Details
@LogoPetka Уште пред некој ден средена... А да знаеш не ни планирав ншто.....
0ReTweets2Favorites·Details
@UrsusActros @Karfiolka И дали на -15 е студено или пак на -40 е всушност студено....
0ReTweets1Favorites·Details
@UrsusActros @Karfiolka Добар матичен, добар ѕид препишува... 😀
0ReTweets1Favorites·Details
@Ce_ne @TheRealRubinBt Што у златен сеф да не ти ги чуваат таму парите?
0ReTweets1Favorites·Details
@Viktor_Stevich @Andon_USA А демек нешто си се тепал на 20+ со некого😂😂😂😂
0ReTweets1Favorites·Details
Гоцејавление !
0ReTweets1Favorites·Details
6 666 твит.... 👹👹👹👹👹👹
0ReTweets1Favorites·Details
@LogoPetka Се е отиднато у п.м. барем на елката бесплатно може да се радуваш цела година... 😂😂😂
0ReTweets1Favorites·Details
@rmcfmk Ти од Тетово си, навежбан си за овие работи.... 😂😂😂
0ReTweets1Favorites·Details
@rmcfmk Плус од тоа бензинот/нафтата увлекуаш дури си на работа... 😂😂😂😂
0ReTweets1Favorites·Details
Хахха, перфектно спакувано... 😁😁😁 https://t.co/pJV9Hw2Nrd
0ReTweets1Favorites·Details
@Annnnna_D Феликс Баумгартнер, како скокач од вселената, потполно се согласува со ова... 😊
0ReTweets1Favorites·Details
@Karfiolka Ако те сака и со лоша фризура треба да те сака 😁 Ако му идеш по ќеиф му стануваш клиент, кој треба да ти врати нешто/ награди... 😁😁😁
0ReTweets1Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1druže ✪rmcfmk7
2Флафиkarfiolka4
3Zarko Ristovskidecimalfawn42104
4Markmark_cornet3
5SpiritChaserursusactros2
6Јепирjepirovski2
7The Templarandon_usa2
8Зинаlogopetka2
9Hugo Slawienhslawien2
10TheReal-Госпо 🌻therealrubinbt1