TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САМО МОЈА 😶‍🌫️ @samomoja0311
#reach: 7231   ( 883rd )
#followers: 2295   ( 1955th )
Дедо Боже си играл со темперни бои 🥰
Темпера на платно, #Охриде https://t.co/3ZtZDxaY4X
7ReTweets80Favorites·Details
Животот е постојана глума, глумиш пред родителите, пред децата, пред партнерот, пред колегите и претпоставени, а најчесто пред самиот себе! Живот ли е, илузија ли е!?
1ReTweets24Favorites·Details
Ќе се прам 🐷🐽 https://t.co/TkJLdMjVOC
0ReTweets17Favorites·Details
Дај бе да ја изблокираме сите топтан 😁❤️ https://t.co/kCPYiNOWWj
0ReTweets5Favorites·Details
Гијом Мисо растура со книги, а јас немам време да го читам 😕 фак
0ReTweets3Favorites·Details
@paparov Ти си на милион еден, верувај колку и да мислиш дека луѓето околу тебе се искрени секој глуми, не секогаш со лоша намера многу често и поради заштита на луѓето кои ги сакат!
0ReTweets3Favorites·Details
@paparov Не зборувам за глума со лоши намери, зборувам генерално, секако дека има поединци кои живеат со отворен ум ама се многу ретки. Не секогаш глумиме лицемерие
0ReTweets2Favorites·Details
@Stojan2s Семафорите 😊
0ReTweets2Favorites·Details
#ОнаКога денот ќе ти почне со главоболка, ќе си ја носиш цел ден 🥴
0ReTweets2Favorites·Details
@nikolajakan Ми се сврти во глава 🤪
0ReTweets1Favorites·Details
@MilaShila9 Сакам, не дека не 🥺
0ReTweets1Favorites·Details
@MilaShila9 Сите му се добри, ра сту ра
0ReTweets1Favorites·Details
@MilaShila9 Ај вдоми ме на недела дена 🥺
0ReTweets1Favorites·Details
@paparov Секој со свои причини и размислувања, ама верувај има моменти кога емоциите треба да останат скриени биле добри или лоши. По малку е себично да мислиме само на нашите чувства.
0ReTweets1Favorites·Details
@BlackTaurus7 Абе како го кажвит ова со радост 😕
0ReTweets1Favorites·Details
@Nadja_BJK Не бе офтика е 😁
0ReTweets0Favorites·Details
@MajaSpasovska1 Почви Мајо зж не се издржвит 😁
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1МилаШилаmilashila93
2Зелената Бареткаpaparov3
3Кичеецотmancesterovec72
4Капетански Дневник🏴‍☠️blacktaurus72
5Nikola Jakannikolajakan1
6Мимикријаmajaspasovska11
7Stojan Stojanovski 2Sstojan2s1