TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Седо Перо @sedo_pero
#reach: 91405   ( 176th )
#followers: 3782   ( 929th )
#2
#3
69ReTweets171Favorites·Details
#4
Мистеријата е решена. https://t.co/Pna6jugJ7n
59ReTweets178Favorites·Details
#5
Крсто у Београду https://t.co/0PjYfszpcu
57ReTweets182Favorites·Details
#6
За нештата да станат појасни. https://t.co/VeKoGtc0Ol
59ReTweets175Favorites·Details
#7
Толку е твитот! https://t.co/512hba5JkC
61ReTweets151Favorites·Details
#8
Не аплаудирај, биди одговорен! https://t.co/8dP39yhZsu
61ReTweets150Favorites·Details
#9
56ReTweets140Favorites·Details
#10
Денес над Македонија се раѓа,
ново сонце на слободата! https://t.co/UdIxTrXb4X
43ReTweets147Favorites·Details
#11
16 јуни 1943 https://t.co/dGu9QrutJB
47ReTweets133Favorites·Details
#12
Борба те чека, борба за ... https://t.co/vrxqu7KABz
48ReTweets127Favorites·Details
#13
Наравоучение?! 👀 https://t.co/x0xA35sH4x
40ReTweets148Favorites·Details
#14
За живее слободна Македонија! (Посветено на сите мајки на загинатите бранители и нивните деца, сирачиња.) https://t.co/Ay9gDyYFb0
41ReTweets143Favorites·Details
#16
Ристо Шишков (23 март 1940 - 17 јуни1986) https://t.co/XetNYcZsUL
44ReTweets126Favorites·Details
#17
Рамка за датум https://t.co/nMmkARP96M
44ReTweets123Favorites·Details
#18
Борбата за Македонија има само почеток. https://t.co/gICjLIZS0V
45ReTweets119Favorites·Details
#20
Сарказам што боли. https://t.co/5lYkEMVMkQ
41ReTweets122Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Булка крај Шините#ЕкстременТерорист#Бојкот„С“otrajkovska26
2Владимир Панчевски / Vladimir Panchevskivladimirpanche65
3Mojsoskamojsoskata3
4Waiter 🇲🇰waitermkd3
5Сушантоrojsusanto3
6Маче| 🇲🇰vlatko100janosk2
7⚡🇲🇰⚡Maximus⚡🇲🇰⚡maximus032834352
8Стар Лисецprincnabelkonj2
9Маргаdenicammm2
10︽☆︽ Чиз™ ︽☆︽ #АΨc4i7z2