TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Æртистот @shkottt
#reach: 26770   ( 283rd )
#followers: 10453   ( 160rd )
Какво време дојде, животинчињата да си ги именуваме Тихомир, Цвета, а дечињата да ни се викаат Ноа, Деан, Едо, Лана, Кен. Нека ни е за многу години христовото раѓање
6ReTweets42Favorites·Details
Ботун, ороспијо https://t.co/Z29ehjlxes
7ReTweets22Favorites·Details
Гоце Делчев:

сила 7/10
издржливост 8/10
брзина 8/10
итрост 10/10
3ReTweets23Favorites·Details
opening the ark: before / after https://t.co/Lps3mNiBrG
3ReTweets18Favorites·Details
ја би го откопал да се уверам
1ReTweets9Favorites·Details
отруле куче во Нигерија
1ReTweets5Favorites·Details
NoLuckDjokovic
0ReTweets4Favorites·Details
crawl bot-от на Гоце Делчев
0ReTweets2Favorites·Details
@RoxyAntique напротив, со оглед од каква чобанска фамилија доаѓа, ноле е злато дете
0ReTweets1Favorites·Details
покрај Генерал Борка да се клањаш на Гоце Делчев треба да си во најмала рака не при идентитет
0ReTweets1Favorites·Details
@zlateb Титов Велес
0ReTweets0Favorites·Details
мажи со пунџа?
0ReTweets0Favorites·Details
@HarlequinMKD и колку пари е ова чудо?
0ReTweets0Favorites·Details
@HarlequinMKD За тебе само Гоце чинеше
0ReTweets0Favorites·Details
ако ти е смешно ова слабо дупиш
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Мистерharlequinmkd2
2Џалмињаzlateb1
3roxyroxyantique1