TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Poisitive @socialpoi
#reach: 1720   ( 1421st )
#followers: 1720   ( 2651st )
@Boychenn Децата ја следат нашата енергија и однесување :)
Try to make it pleasant, fun and safe. Без да се претвори летот во објаснување и тешење.
Сепак ти си го знаеш своето дете најдобро, нема универзални правила
0ReTweets3Favorites·Details
@astrogrev Фала циа 🙏
0ReTweets3Favorites·Details
@penggemaar Вчера
0ReTweets2Favorites·Details
@penggemaar @Stojan2s добив блок за ова - totally worth it
0ReTweets2Favorites·Details
@haotichna @penggemaar Шпанија vs Холандија

Шпанија предности:
- подобро време
- подобар социјален живот
- подобра интеграција и полесно се учи јазикот
- помалку расизам

Шпанија недостатоци:
- недостаток на вода во региони
- обично треба се купува вода за пиење
- лоши финансии
- помалку можности
0ReTweets2Favorites·Details
@galevski менувам зум состаноци, не треба ништо за возврат :))
0ReTweets2Favorites·Details
0ReTweets1Favorites·Details
@EmphaticFanatic Идиот
0ReTweets1Favorites·Details
@FlixAW @Idiots1nCars People are idiots, that's why
0ReTweets1Favorites·Details
@Malta97039924 @astrogrev Треба да следиш планети како Меркур и Венера и да го чекаш моментот кога нивната траекторија ќе се совпадне со месечината и во друг момент со Сонцето.
Кога ќе проаѓаат кај сонцето, ќе видиш дека ќе бидат точки „пред“ сонцето, а кај месечината ќе бидат позади.
0ReTweets1Favorites·Details
@penggemaar @satelite_chris @Giotto_mkd Еј не спомнувај плаќање плс. Цело време смарам роднини и пријатели кога сум таму да ми пуштат СМС. Мора тоа да го средат
0ReTweets1Favorites·Details
@kenzoawa Не викам дека имал намера, ама мислам дека го знаел ризикот и сепак решил да биде храбар на сметка на другите, што е dick move и нешто што ме одвраќа од следење спорт
0ReTweets1Favorites·Details
@astrogrev True carnivore instincts :P
0ReTweets1Favorites·Details
0ReTweets1Favorites·Details
@Malta97039924 @astrogrev Ако е проѕирен тогаш зошто меркур и венера не се гледааг кога се позади месечината?
0ReTweets1Favorites·Details
@Malta97039924 @astrogrev Зошто вибрациите на светлина се црни точки кога проаѓаат покрај сонцето?

Плус нема везе тоа, ако месечината е проѕирна пак треба да се гледаат :)
0ReTweets1Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Грeвastrogrev27
2Maltamalta9703992426
3Punchable Пичлеме and 23 otherspenggemaar10
4🤍haotichna5
5antecharismante3
6Awa Kenzōkenzoawa2
7Stojan Stojanovski 2Sstojan2s2
8Летечи фахманficoku2
9Creative Emphatic, Kindness Fanaticemphaticfanatic1
1042forty_tw01