TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германка™🇩🇪 @sugaryouknowme
#reach: 83401   ( 155th )
#followers: 4371   ( 771st )
Најлегендарната сцена во историјата на филмовите: Батери Азиз! 🤣😂🤣😂😆 https://t.co/rFX9kVq6mw
26ReTweets215Favorites·Details
Германија и се е можно, на еден сега му залепија казна за погрешно паркиран точак. ТОЧАК БЕ! 🤣🤣🤣🤣
11ReTweets143Favorites·Details
People in the world are launching rockets and space ships in the space.... meanwhile Northern FYROM, gets 8000 vaccines out of pity from Serbia, and makes it national on TV like it's some sort of achievement. 🤡 https://t.co/ldQY5z3qaJ
16ReTweets103Favorites·Details
Видео игрите од mame32 и ден денес се сто пати подобри од сите денешни игри на плејстор.
6ReTweets88Favorites·Details
Лична карта 2021 be like:
Презиме: Ајети
Име: Дритон
Пол: М
Државјанство: северномакедонско
Етничка припадност: албанец
Животен стил: Веган
Сексуална ориентација: Геј
Идеологија: голема Албанија
Датум на раѓање: 23.05.1991
Датум на издавање: 02.02.2021
Важи до: 01.02.2026
13ReTweets61Favorites·Details
Makedon-armãnlu nu cheari! 🤣😂
#џерманкаготви Само сонцето е постаро од Македонија 😁 https://t.co/YQkRgA75xH
8ReTweets61Favorites·Details
Дали скопјанишчава се виновни за ова м? 😏 https://t.co/lyuJZE80Nj
6ReTweets51Favorites·Details
Tini porcu gros, futui mãta, cani sclavi di Srbia... mãni s nu vedz dziua alba, shi tuta familia a tea. Di gura s tsã iasi sãndza. S-ti ia tini tihi lai shi una magia laia s tsã imna dupu parintsi a tei di Kosovo. 🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🤬🤬🤬☠ https://t.co/q4hZu07PyJ
6ReTweets35Favorites·Details
Зоране ти ли си бе? @Zoran_Zaev
Ајде и ние да испратиме македонски книги во Бг. https://t.co/uXBbAzFZEe
7ReTweets22Favorites·Details
Don't do drugs! ⚠️🚫 https://t.co/yVFl9Aj7B4
5ReTweets27Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Зоран Заевzoran_zaev1