TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Solivagant @theevilshort
#reach: 58378   ( 709th )
#followers: 2980   ( 1227th )
#1
Ова за мене го направи само наставничката по англиски во 8мо кога ја прашав како се викаат перки на анг. Ми кажа дека не знае, ама дека ќе провери. Наредниот час прво нешто што направи ми даде одговор. 1/5 https://t.co/q6vSFiKdJ4
18ReTweets61Favorites·Details
#2
4 дена карантин до сега. 4 дена постојан контакт само со фамилијата. 4 дена расправии. Спремна сум или да се обесам или да се отселам.
9ReTweets65Favorites·Details
#3
Сабота беше ден за благо, така? https://t.co/TKIGUWfsNH
6ReTweets67Favorites·Details
#4
OMG 😂😂😂😂😂 https://t.co/RBwftS5Z5s
9ReTweets55Favorites·Details
#5
"Meet Rae the golden unicorn. An accidental injury at birth left her with 1 ear. As she grew, the ear migrated to the top of her head making her the world’s first unicorn puppy🦄"
Via Fb https://t.co/sD5cbeOJG7
9ReTweets33Favorites·Details
#7
На глас се смеам 😂😂😂😂😂 https://t.co/wFarBYRAxe
7ReTweets34Favorites·Details
#8
Омиленоо https://t.co/cnrzh3kPyH
5ReTweets38Favorites·Details
#9
Како тоа денес нема да јадеме пица? https://t.co/I9xdtPt7Xc
5ReTweets34Favorites·Details
#10
6ReTweets30Favorites·Details
#12
Хочу речи, никогаш немојте да обесхрабрувате ученици да прашуваат.Така им ја убивате љубопитноста и им создавате комплекс на инфериорност во споредба со светот.Понатака во животот нема да поставуваат прашања бидејќи ќе се срамат и ќе се плашат да не бидат маркирани како глупави.
5ReTweets31Favorites·Details
#13
3ReTweets37Favorites·Details
#14
Најубавиот загризан триаголник на светот https://t.co/vM7hD44q6B
2ReTweets39Favorites·Details
#15
Why not both? I have both.🤷‍♀️ https://t.co/6qnnyoyhbe
7ReTweets22Favorites·Details
#17
ПЛАЧАААММ 😭😭😭 https://t.co/60VTecFS3b
3ReTweets32Favorites·Details
#18
Дали ги прочитав сите 141 коментар од кои бааги ја шејмаат жената затоа што прашува благоразумно прашање? Да. Дали ми се згади од осудата на "верничките"? Исто така, да. https://t.co/Ud5UdvNHza https://t.co/xbc5bCl5Nb
5ReTweets26Favorites·Details
#19
Среќен ден 🎉 https://t.co/EXMoIy4jmi
5ReTweets26Favorites·Details
#20
And just then, in the middle of cleaning you room, you'll find a crappy version of a Van Gogh you made years ago.
#ДневнаДоза Ван Гог https://t.co/li8xnPUkqx
1ReTweets35Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Хаклбери Курва 💫katiestrummer17
2Капетан Немо 📚cptnemo9713
3🧚‍♀️ The Fuck-Up Fairy 🧚‍♂️evilgrouse12
4Спејс 🚀🌕spejs_fraerot12
5a bot that says 'noice' 9000izrodot12
6Зина Пцоветникidna_logopetka11
7социјален камелеонkasnuvalo11
8Nautiluschokinghazard310
9awesome blossom 😷horridchildd7
10Тинка Минка🍕topceglopce6